let's deal

Alla recensioner

let's deal

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

let's deal

Att handla då produkter erbjuds på rabatt är något som många tycker om att göra. Det finns många som väljer att hålla koll på sina favoritmärken och sedan ta genast ta reda på då de kommer att erbjuda någon typ av rabatt. Visst finns det dessa stora och kända dagar som black friday och cyber monday, men många företag har nog även produkter till bättre pris oftare än just dom 2 dagarna. Genom att köpa produkter som är på rabatt kan man spara hur mycket pengar som helst, och man kan hitta nya produkter som man kanske aldrig ens hört om tidigare. let´s deal är en hemsida som erbjuder produkter som alltid har ett nedsatt pris

Erbjuder verkligen let´s deal sina produkter till ett bra pris eller kommer samma produkter att vara billigare hos någon annan butik? let´s del har ett produktsortiment som är ganska brett, betyder det att kvaliteten ändå kommer hålla in standard eller leder det till att produkterna kanske är av sämre kvalitet? Ta reda på det genom att läsa andra personers recensioner. 

Om let´s deal
let´s del är en hemsida och en typ av nätbutik som är en del av Schibsted, vilket betyder att det är Schibsted som ansvarar för att hålla igång hela hemsidan. Och vad är Schibsted? Jo det är en norsk mediakoncern som har sitt huvudsäte i Oslo. De har funnits på marknaden sedan 1839 och de har en intäkt på 15,12 miljarder NOK. När det kommer till just let´s deal så är det en hemsida som har ett produktsortiment med flera olika kategorier, dessa är tex: hemmet, mode, elektronik, skönhet, hälsa, sport och fritid mm. Produkterna som är synliga på hemsidan är inklusive moms, och det rabatterade priset är synliga samt vad produkten skulle kosta utan rabatt. let´s deal finns även som en app som kan laddas ner till mobil eller platta. 

Tjänster som let´s deal erbjuder
När det kommer till betalningen då det görs några inköp via let´s deal så är det företaget Klarna som har hand om dem. Detta betyder att kunderna har möjligheten att handla via faktura, delbetalning eller möjligheten att handla direkt via antingen internetbanken eller med kort. Kunderna har 14 dagar på sig att göra en retur från och med att de har tagit emot paketet. Är det så att returen blir godkänd så får kunden sina pengar tillbaka inom 14 dagar. let´s deal har en kundtjänst som kan nås via e-post. 

Tips eller för/nackdelar med let´s deal
Kan du säga att du hart gjort ett riktigt fynd tack vare let´s deal? Om du har det så vill vi gärna på OmdömesStalle att du skriver en recension där du berättar helt ärligt vad du tyckte om företaget. Kom ihåg att lägga till info som kvaliteten på produkterna, hur du skulle säga att storlekarna var och annat du vill lägga till om kanske kundtjänst eller returer. Inne här hos OmdömesStalle är det kostnadsfritt både att läsa men även skriva egna recensioner, inte endast om let´s deal utan många andra företag också. 


Hur ska man egentligen handla säkert online? Ta reda på det här.