Fyndutbudet

Alla recensioner

Fyndutbudet

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Estore
Estore
5 recensioner

Ni vet säkert att det finns butiker som verkligen säljer allt, det har igen skillnad om det handlar om elektronik, träningstillbeh&o...

Logo PatPat
PatPat
2 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Club Creo
Club Creo
1 recensioner

Att pyssla och att skapa egna saker är något som väldigt många tycker om att göra, oberoende vilken ålder man &aum...

Fyndutbudet

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Fyndutbudet är ett företag som är verksamma online och de erbjuder sina kunder produkter till barn, heminredning samt andra produkter för hobby och fritid.  

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företaget Fyndutbudet? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag. 

Mer information om Fyndutbudet
Företaget är grundat och lanserat i Sverige och de ägs och drivs i dag av ett nässjöbaserat företag. Huvudkontoret och lagret ligger i Sverige och företagets vision är att erbjuda sina kunder produkter som ska passa alla.  

Vad erbjuder Fyndutbudet sina kunder?
Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier som tex heminredning, hemtextil, barn, accessoarer och så vidare. Vet man vad det är som man är ute efter så kan man även genast använda sig av sökfunktionen som finns inne på hemsidan. Om man handlar hos företaget och gör en beställning som överstiger 800 kr så kommer man inte att behöva betala någon fraktkostnad. Men i annat fall kommer det att tillkomma en fraktkostnad som man kan se innan man genomför sin beställning. När det kommer till betalningen hos företaget så är det Klarna som har hand om den, vilket betyder att man kan betala med kortbetalning, direktbetalning via internetbanken, delbetalning eller via faktura. Fyndutbudet erbjuder även sina kunder 30 dagar öppet köpt vilket betyder att man kan lämna tillbaka produkten om man känner sig missnöjd. 

Hur kan man komma i kontakt med Fyndutbudet?
Om man har några frågor eller funderingar till företaget kan man komma i kontakt med eras kundtjänst antingen via e-post eller så kan man fylla i ett kontaktformulär som finns på hemsidan. Men innan man kontaktar dem kan man alltid läsa igenom all information och alla villkor som finns på hemsidan, då kanske man hittar svaret på sin fråga. Skulle man vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta företaget. 

Har du någon erfarenhet av Fyndutbudet? om ja, skriv då gärna en egen recension


Hur man kan fynda online.