OmdömesStälle

  Recensioner Lekogram

  Leksaker

  är något som det finns väldig mycket av och det är något som någon troligtvis kommer att köpa under sitt liv. Det kan vara så att man köper leksaker till sina egna barn, till sina syskon eller som present till något barn. Eftersom det är så otroligt vanligt med alla typer av leksaker så säljs de även på många olika platser. Man kan se leksaker i flera fysiska butiker då man går på stan, men utbudet online är även otroligt stort. Att handla via nätet är otroligt smidigt eftersom man inte behöver lämna sitt hem och man kan shoppa dygnet runt. Lekogram är en hemsida där kunderna kan hitta leksaker, samt att de erbjuder leksaks-prenumerationer vilket betyder att kunderna kan varje månad få hem en box med nya leksaker.

  Hur fungerar själva prenumerationerna hos Lekogram? Hur ska man göra om man känner sig missnöjd med något eller om man vill lämna tillbaka något? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer info om Lekogram

  Lekogram är ett svenskt företag som erbjuder leksaksprenumerationer för barn och familjer. De har varit verksamma sedan 2010 och de driver en hemsida och har därför inte någon fysisk butik i dagsläget.

  Vad erbjuds hos Lekogram?

  Företaget erbjuder sina kunder produkter från olika märken som tex Lego, alga, Lundby och så vidare. Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom olika produktkategorier samt att det finns en sökfunktion tillgänglig. När det kommer till prenumerationerna som kunderna kan välja så finns det tre olika storlekar på prenumeration samt att kunderna kan välja mellan olika teman och kategorier på leksaker och produkter. Det finns tex prenumerationer som är anpassade för yngre barn samt för äldre. Då kunderna gör en beställning så kommer den månatliga boxen sedan att levereras hem till kundens brevlåda. Priserna som är synliga på företagets hemsida är i svenska kronor och de är inklusive moms, och på beställningarna som kunderna görs läggs det inte till någon fraktavgift. 14 dagar har kunderna på sig att returnera någon produkt om de känner sig missnöjd eller har beställt fel.

  Lekogram har även ett nyhetsbrev som kunderna kan prenumerera på för att få information till inkorgen på e-posten om tex kommande produkter.

  Hur kan kundtjänsten hos Lekogram nås?

  Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post eller ringa dem via telefon, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du någon erfarenhet av Lekogram? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  Leksaker för barn.

  Upptäck din närhet med Eniros app

  Lekogram
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Lekogram

  Din recension

  FAQ

  Är Lekogram ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Lekogram. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Lekogram?

  Lekogram är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Barn & Baby. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Lekograms webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.