LeksaksCity

Alla recensioner

LeksaksCity

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Estore

Estore

5 recensioner

Ni vet säkert att det finns butiker som verkligen säljer allt, det har igen skillnad om det handlar om elektronik, träningstillbeh&o...

Logo PatPat

PatPat

2 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Club Creo

Club Creo

1 recensioner

Att pyssla och att skapa egna saker är något som väldigt många tycker om att göra, oberoende vilken ålder man &aum...

LeksaksCity

Leksaker är något som det finns väldig mycket av och det är något som någon troligtvis kommer att köpa under sitt liv. Det kan vara så att man köper leksaker till sina egna barn, till sina syskon eller som present till något barn. Eftersom det är så otroligt vanligt med alla typer av leksaker så säljs de även på många olika platser. Man kan se leksaker i flera fysiska butiker då man går på stan, men utbudet online är även otroligt stort. Att handla via nätet är otroligt smidigt eftersom man inte behöver lämna sitt hem och man kan shoppa dygnet runt. Andra fördelar med att handla online är att utbudet är så stort och det känns som att alla produkter man kan tänka sig kan hittas online. På tal om leksaker så är LeksaksCity ett företag som erbjuder sina kunder leksaker till barn i olika åldrar.  

Hur fungerar själva prenumerationerna hos LeksaksCity? Hur ska man göra om man känner sig missnöjd med något eller om man vill lämna tillbaka något? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner

Mer information om LeksaksCity
Företaget grundades och lanserades under 2017 och de fungerar som en leksaksbutiknätet. Tre personer startade företaget i Småland i Sverige och de levererar sina produkter överallt i hela Sverige företaget driver inte någon fysisk butik utan de är verksamma online. 

Vad erbjuder LeksaksCity sina kunder?
Inne på företagets hemsida kan kunderna kolla igenom olika produktkategorier som tex inneleksaker, uteleksaker, kampanjer, leksaksfordon och så vidare. Kunderna kan även använda sig av sökfunktionen som finns inne på hemsidan. På alla varor som företaget erbjuder ingår det 2 års garanti. Den normala leveranstiden på produkterna är mallen 1 – 3 dagar, men den uppskattade leveranstiden för varje produkt kan man se i mer detalj på varje produktsida. Om kunderna väljer att göra en beställning som överstiger 899 kr så behöver de inte betala någon fraktkostnad. Annars tillkommer det en fraktkostnad på beställningen som varierar beroende på vilket fraktalternativ som kunderna väljer. Kunderna kan välja mellan helt vanlig frakt till närmaste postombud, Expressfrakt samt hemleverans. Kunderna har 365 dagar på sig att returnera en produkt om de skulle av någon anledning vilja göra det, då ska kunderna printa ut en returblankett som de sedan fyller i. 

Hur kan kundtjänsten hos LeksaksCity nås?
Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post eller ringa dem via telefon, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare. 

Har du någon erfarenhet av LeksaksCity? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det. 


Olika leksaker som barn kan leka med.