Kids World

Alla recensioner

Kids World

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Club Creo

Club Creo

1 recensioner

Att pyssla och att skapa egna saker är något som väldigt många tycker om att göra, oberoende vilken ålder man &aum...

Logo Solhem Inredning

Solhem Inredning

2 recensioner

Med internet har det kommit flera positiva saker för konsumenten, likaså för producenten. Till exempel om man handlar möbler i...

Logo Shopping4net

Shopping4net

1 recensioner

På internet och online kan man hitta precis allting, om man i dagsläget inte vill eller orkar ta sig till butiken så behöver ...

Kids World

Många har egna barn, möjligtvis barnbarn eller så känner de eller umgås ofta med personer som har barn. Och då vet man att det är mycket produkter som krävs till barn. Bebisar och barn behöver nödvändiga möbler som tex säng och skötbord, men det krävs även olika typer av leksaker, nappar och kläder och skor. Har man barn så kan det vara svårt att få tiden att räcka till att gå omkring i fysiska butiker och handla saker som barnet behöver. Men då är det väldigt smidigt att handla barnprodukter online. Det finns olika nätbutiker som erbjuder sina kunder alla produkter man kan tänka sig till barn, och Kids World är ett företag och en nätbutik som har produkter till barn i sitt sortiment. 

Genom att läsa andra personers recensioner om företag som tex Kids World så kan man hitta svaret på frågor som tex: hur är kvaliteten på produkterna, är returerna enkla att göra och hur ska man göra en reklamation?

Mer information om Kids World 
Företaget lanserades och grundades i Danmark under 2006 och har i dag över 100 medarbetare. Kids World fungerar som en e-handel och driver inte någon fysisk butik. Företagets kontorslokal och lager ligger i Esbjerg där även kundtjänstarbetarna jobbar. Kids World har ett sortiment som består av mer än 40 000 produkter och 380 olika varumärken

Vad erbjuder Kids World sina kunder?
Olika produktkategorier finns inne på företagets hemsida som tex: märken, skor, sport, utrustning och så vidare. Det finns även en sökfunktion som kunderna kan använda sig av för att söka bland alla produkter i sortimentet. Priserna som är synliga på hemsidan kan kunden välja valutan på samt att kunden kan välja vilket språk hen vill se hemsidan på. Om kunderna väljer att göra en beställning som överstiger 499 kr så läggs det inte till någon fraktavgift på beställningen, i annat fall gäller en fraktavgift på 29,95 kr. Beställningarna som görs inom Sverige levereras med Postnord och den vanliga leveranstiden är mellan 1 – 3 arbetsdagar. från och med att kunden har mottagit sitt paket har hen upp till 30 dagar på sig att göra en retur. Då kan kunden välja om hen vill ha pengarna tillbaka för sitt köp, eller byta produkten mot någon annan. 

Kids World erbjuder även sina kunder ett nyhetsbrev som de kan prenumerera på för att få information om kampanjer och erbjudanden till inkorgen på e-posten. 

Hur kan kunderna nå kundtjänsten hos Kids World? 
Inne på företagets hemsida kan kunderna ta del av en ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunderna vilja kontakta kundtjänsten kan de göra det antingen genom att skicka e-post till dem eller genom att ringa dem på telefon. Är kunderna i behovet av att lämna in en reklamation så kan de börja med att kontakta kundtjänsten för att sedan gå vidare med sitt ärende. 

Har du någon erfarenhet av företaget Kids World? Om du har det så kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om leveranstiderna, kvaliteten på produkterna samt hur kundtjänsten tog hand om eventuellt ärende. 


Tips på produkter för barn.