Litenleker

Alla recensioner

Litenleker

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Club Creo

Club Creo

1 recensioner

Att pyssla och att skapa egna saker är något som väldigt många tycker om att göra, oberoende vilken ålder man &aum...

Logo Solhem Inredning

Solhem Inredning

2 recensioner

Med internet har det kommit flera positiva saker för konsumenten, likaså för producenten. Till exempel om man handlar möbler i...

Logo Shopping4net

Shopping4net

1 recensioner

På internet och online kan man hitta precis allting, om man i dagsläget inte vill eller orkar ta sig till butiken så behöver ...

Litenleker

Vill man införskaffa sig några nya saker i dagsläget behöver man inte länge ta sig till en fysisk butik och sedan gå där och trängas. Nuförtiden kan man sitta hemma och handla så gott som alla produkter online. Det har ingen skillnad om det handlar om mat, nya kläder, prylar och inredning eller alla nödvändigheter som ett barn eller ett husdjur behöv. Det är smidigt att handla via nätet eftersom man kan sitta hemma och göra det och man behöver inte anpassa sig till några öppettider. Att online blir hela tiden smidigare för varje dag som går eftersom e-handeln börjar bli så stor runt om i hela världen. En nätbutik som är verksam i Sverige och som säljer leksaker är Litenleker. 

När man läser andra personers recensioner kan man hitta svaret på många knepiga frågor som man kanske undrat över länge, det kan vara frågor som tex: är produkterna värda sitt pris? Är kundtjänsten enkel att nå om jag behöver den och kommer returerna vara enkla att klara av. Det är viktigt att man skriver recensioner om företag, oberoende om man har en positiv eller negativ erfarenhet av dem. 

Mer information om Litenleker
Litenleker är ett företag som är grundat och lanserat i Kalmar i Sverige under 2013. Företaget fungerar som en leksaksaffär på nätet och de har ett brett sortiment som består av både populära varumärken men även lite udda och unika prylar. De personer som driver företaget och nätbutiken har själva erfarenhet inom branschen och de har valt att endast fokusera på att ha en nätbutik och finns därför inte på någon fysisk plats. Litenleker finns med på så gott som alla de vanliga sociala medierna om man vill följa dem där. 

Vad erbjuder Litenleker sina kunder?
Inne på företagets hemsida finns det olika produktkategorier som tex barn och baby, tema, accessoarer, leksaker etc. Om man vet exakt vad det är som man är ute efter så kan man använda sig av sökfunktionen. När det kommer till själva betalningen på hemsidan så är det Klarna som har hand om den vilket betyder att man kan betala med kort, direktbetalning, faktura eller på delbetalning. Om det skulle vara så att man får hem en produkt från företaget och sedan av någon anledning känner att man skulle vilja lämna tillbaka den kan man göra det inom 14 dagar från och med att man har tagit emot sin produkt. Produkten får då inte vara monterad och ska vara i oförändrat skick. Om man gör en beställning på över 500 kr kommer frakten att vara gratis, annars kommer det att tillkomma en fraktavgift på 49 kr. 

Hur kan man komma i kontakt med Litenleker?
Skulle man vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst kan man antingen göra det via telefon eller e-post. Men innan man kontaktar dem kan man alltid gå in på deras hemsida för att läsa igenom all information och alla villkor som finns där. 

Har du några tankar om Litenleker? Om ja, skriv då gärna en egen recension om företaget. 


Litenleker.