Laitis

Alla recensioner

Laitis

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Pen Store

Pen Store

1 recensioner

Välkommen till företaget som är vassast på pennor och konstnärsprodukter. Detta företag heter Pen Store och hos dem ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Laitis

E- handel och att handla på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Laitis är en nätbutik som säljer batterier och laddare samt andra biltillbehör

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Laitis? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag. 

Mer info om företaget Laitis
Företaget är svenskt och grundades och lanserades under 1962 i Luleå av en person vid namnet Erik Laiti. Efter att företaget startades så öppnade de sedan flera fysiska butiker, idag har de sju stycken fysiska butiker i Norra Sverige och i dag är de även verksamma online via sin nätbutik. I sitt sortiment har företaget cirka 340 000 artiklar och det är produkter från varumärken som tex: Ctek, Defa, Calix osv. 

Det som Laitis erbjuder sina kunder 
Sökfunktion finns inne på företagets hemsida och även produktkategorier med flera underkategorier. Priserna som är synliga inne på hemsidan är skrivna i svenska kronor och är inklusive moms. I dag levereras företagets produkter endast inom Sverige och om kunderna väljer att handla för 600 kr eller mer så behöver de inte betala någon fraktkostnad, i annat fall läggs det till en avgift på 79 kr på kundens beställning. Från och med att kunden tagit emot sin beställning kan hen inom 14 dagar returnera någon produkt vid behov, för att göra en retur ska kunden först kontakta kundtjänsten.

Hur kundtjänsten hos Laitis kan kontaktas
Kundtjänsten hos företaget kan nås genom antingen är e-post eller via telefon, samt att det är oftast ställda frågorna finns besvarade inne på företagets hemsida. Där i finns frågor besvarade som till exempel frakt och leverans samt retur och reklamation. Är kunden i behov av att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta kundtjänsten för att kunna gå vidare med sitt ärende. 

Har du några erfarenheter, tankar eller åsikter om företaget Laitis? Om du har det ska du inte glömma att skriva en recension och berätta om kvaliteten på produkterna, leveranstiderna samt kundtjänsten om du kontaktade dem.


Vad är bra att veta om bildäck.