OmdömesStälle

  Recensioner Winparts

  E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Winparts är en nätbutik och de har valt att erbjuda sina kunder bildelar online.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Winparts? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer information om företaget Winparts

  Företaget Winparts är grundat och lanserat under 2005 i Nederländerna och är i dagsläget en av de största säljare av bildelar i Nederländerna. Företaget är även verksamt i flera olika länder förutom Nederländerna och på företaget arbetar det mer än 50 personer. Winparts erbjuder mer än 640 000 bildelar till mer än 6 000 bilmodeller via sin hemsida.

  Upptäck din närhet med Eniros app

  Vad erbjuder Winparts sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika produktkategorier som tex Chassidelar, Fönster och Tillbehör, Belysning, Avgassystem och så vidare. Vet man vad det är som man är ute efter så kan man även genast använda sig av sökfunktionen som finns inne på hemsidan. Är det så att man beställer någon produkt från företaget och sedan känner sig missnöjd över den eller om den inte passade så har man upp till 14 dagar på sig att göra en retur. Fraktkostnaden kommer att variera beroende på hur stort och tungt paket man beställer man kostanden kommer att vara mellan 119 kr – 599 kr. När man beställer från företaget i Nederländerna och man beställer till Sverige så kommer den vanliga leveranstiden att vara mellan 3 till 6 vardagar.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Winparts?

  Skulle man vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst så kan man göra det genom att ringa dem på telefon, skicka e-post till dem eller genom att besöka deras kontor som ligger i Nederländerna om man har bägarna förbi. Men innan man kontaktar dem kan man börja med att gå in på deras hemsida för där finns de oftast ställda frågorna besvarade.

  Har du någon gång handlat hos Winparts? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget.


  En video från företaget Winparts.

  Winparts
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Winparts

  Din recension

  FAQ

  Är Winparts ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Winparts. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Winparts?

  Winparts är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Kontor, Hobby & Party, Övriga Biltjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Winpartss webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.