Bildelaronline24

Alla recensioner

Bildelaronline24

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville

E-Ville

1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Bildelaronline24

Väldigt många idag har en bil, det är inte något konstigt alls att man har en bil i sina ägor. Är det så att man kanske har en bil eller att man är van vid att låna bilar så vet man att bilar inte alltid är så billiga att äga. Inte nog med att bilen först ska införskaffas, men även alla försäkringar som är ett måste och besiktningar nästan årligen. Men bilar kan ju även såklart gå sönder, och att reparera bilen behöver inte alls vara en billig historia. Bildelaronline24 är ett företag och en hemsida som online erbjuder bildelar till olika märken. 

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos Bildelaronline24? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

Mer info om Bildelaronline24
Själva hemsidan och nätbutiken Bildelaronline24 drivs och ägs av ett företag vid namnet partex Global GmbH. Nätbutiken är lanserad och grundad i Tyskland men erbjuder sina produkter till flera länder runt om i världen. Bildelaronline24 finns inte idag som någon fysisk butik, utan de är verksamma online via sin hemsida och nätbutik där de erbjuder sina produkter. Nätbutiken kan både nås via datorn, men de finns även en nedladdningsbar app. Bildelaronline24 har ett sortiment som består av 1 miljon reservdelar. 

Det som Bildelaronline24 erbjuder sina kunder
Inne i nätbutiken finns det olika filter som kan användas för att kunderna i fråga ska hitta rätt delar till just deras bilar. En sökfunktion finns även inne på hemsidan där det är möjligt att söka antingen bland produkter, fordon eller märken på produkter. När det kommer till betalningen så kan kunderna välja mellan att betala med kredit- eller bankkort, via Paypal, direktöverföring via internetbanken och även på faktura. Om kunderna väljer att göra en beställning på 1 800 kr eller mer så behöver de inte betala någon fraktkostnad, i annat fall läggs det till en fraktavgift på 99 kr på varje beställning. Kunderna har möjligheten att returnera någon produkt inom 100 dagar. 

Hur kunderna kan nå kundtjänsten hos Bildelaronline24
Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post till företaget, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.
 
Har du någon erfarenhet av Bildelaronline24? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


Hur man handlar säkert online.