Batteries-Online

Alla recensioner

Batteries-Online

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen
Partykungen
3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Solhem Inredning
Solhem Inredning
2 recensioner

Med internet har det kommit flera positiva saker för konsumenten, likaså för producenten. Till exempel om man handlar möbler i...

Logo Jordklok
Jordklok
1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Batteries-Online

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Batteries-Online är en nätbutik som erbjuder sina kunder batterier av olika slag till deras kunder.  

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företaget Batteries-Online? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag. 

Mer information om företaget Batteries-Online
Företaget lanserades och grundads i Sverige under 2004 och har sedan dess specialiserat sig på att sälja batterier till laddare och videokameror. De är verksamma endast online och har inte någon fysisk butik. Batteries-Online är inte endast verksamma i Sverige utan de skickar även sina produkter till Finland. 

Vad erbjuder Batteries-Online sina kunder?
Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier som tex batterier till borrmaskiner, batterigrepp, batterier till verktyg, powerbank till batterier och så vidare. Vet man vad det är som man är ute efter så kan man även genast använda sig av sökfunktionen för att hitta just de produkterna som man är ute efter. Oberoende hur liten eller stor beställning man väljer att göra så kommer det inte att tillkomma någon fraktkostnad oberoende om man beställer inom Sverige eller till Finland. Den vanliga leveranstiden är mellan 1–3 vardagar. Skulle det vara så att man får hem en produkt från företaget som man sedan känner sig missnöjd över så har man upp till 14 dagar på sig att returnera den. På alla batterier som företaget säljer ingår det ett års garanti

Hur kan man nå kundtjänsten hos Batteries-Online?
Har man några frågor eller funderingar så kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan läsa igenom alla villkor och all information som finns där. Skulle man vilja komma i kontakt med kundtjänsten kan man göra det genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Skulle man vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta kundtjänsten för att sedan gå vidare med ärendet. 

Har du någon erfarenhet av Batteries-Online? Om ja, skriv då en egen recension


Hur fungerar egentligen ett batteri?