OmdömesStalle

  Recensioner Kjell & Company

  Om Kjell & Company

  Företaget grundades år 1988 i Sundsvall av en pappa och tre söner. Alla fyra som grundade företaget hade ett väldigt stort intresse av elektronik och tekniska småprylar och de kombinerade sedan de intressen med kundbemötande vilket sluta med Kjell & Company. Idag runt om i Sverige finns det 105 butiker på 53 orter, de har även 16 butiker i Norge. Det börjar även närma sig 1000 anställda på företaget och huvudkontoret ligger i Malmö.

  Företagets affärsidé är att ge kunnig service i världsklass och erbjuda sina kunder Nordens största sortiment av tillbehör till hemelektronik. Företaget säljer både sina produkter via internet och i butik, och är främst inriktade på hemelektronik. Med hemelektronik menas all form av tillbehör som behövs för att hemmets elektronik ska fungera allra bäst. I företagets DNA finns det några av de roligaste sakerna som företaget vet, vilket är programmering och elektronik. Missionen är att bygga upp intresset för teknik redan vid tidig ålder och genom det vara med och skapa Nordens framtida tekniker och ingenjörer. Företaget vill att upplevelsen då du handlar hos dem ska vara något helt extra, och när du är i någon av deras butiker kommer de att göra allt för att hjälpa dig med dina frågor.

  Vad erbjuder Kjell & Company?

  Företaget har relativ små butiker, men de lagerhåller ändå 10 000 olika artiklar, det är nåt som många undrar över. Men företagets butiker är uppdelade i en traditionell butiksyta och lageryta, vilket har gjort att Kjell & Company kan lagerföra betydligt mer än deras konkurrenter som har dubbelt gånger så stor yta. Eftersom företaget har relativ små butiksytor betyder det även att hyrorna för butikerna inte är så stora, och därför kan de alltid erbjuda sina kunder bra priser. Något som Kjell & Company även står bakom är Kjell Academy, vad är det för något? Jo där finns det engagerade lärare som ger ut kurser, lektioner och böcker till alla säljare hos Kjell & Company för att säkra kompetensen och så att de alltid kan vara relevanta för dig som kund.

  hemsidan kan du lätt kolla var det finns utav företagets butiker eller så kan du beställa något direkt på nätet. Du kan smidigt kolla igenom vad som är nytt hos företaget, vilka produkter som kan göra ditt hem smartare och du kan även kolla igenom toppkategorierna. Oberoende om du handlar i en fysisk butik eller på nätet kan kundtjänsten hjälpa dig med dina frågor under de vanliga öppettiderna. Du kan även bli medlem hos Kjell & Company och då kommer du att få fördelar som tex extra bra priser, samla poäng och olika bonuscheckar.

  Reklamation till Kjell & Company

  Om du har köpt en produkt och märker att något är fel med den ska du lämna in en reklamation inom skälig tid, det görs lättast i någon av företagets butiker. Om du har några andra frågor kan du kontakta företaget på telefon under deras öppettider eller så kan du fylla i ett kontaktformulär som finns på hemsidan.

  En egen recension

  Är du en van shoppare hos detta företag, eller har du varit i kontakt med dem på något annat sätt? Oberoende så skriv en egen recension om dina åsikter.

  Kolla in dessa produkter, vattentåliga högtalare.

  Kjell & Company
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Läs oberoende recensioner, konsumentupplevelser, synpunkter och klagomål här! Få reda på de bästa butikerna att lägga sin order hos (på nätet). Tillsammans kan alla nu avgöra vilka butiker som är värdiga och vilka som inte är det!

  Skriv din egen recension om Kjell & Company

  Din recension