OmdömesStalle

  Recensioner Kjell & Company

  Om Kjell & Company

  Företaget grundades år 1988 i Sundsvall av en pappa och tre söner. Alla fyra som grundade företaget hade ett väldigt stort intresse av elektronik och tekniska småprylar och de kombinerade sedan de intressen med kundbemötande vilket sluta med Kjell & Company. Idag runt om i Sverige finns det 105 butiker på 53 orter, de har även 16 butiker i Norge. Det börjar även närma sig 1000 anställda på företaget och huvudkontoret ligger i Malmö.

  Företagets affärsidé är att ge kunnig service i världsklass och erbjuda sina kunder Nordens största sortiment av tillbehör till hemelektronik. Företaget säljer både sina produkter via internet och i butik, och är främst inriktade på hemelektronik. Med hemelektronik menas all form av tillbehör som behövs för att hemmets elektronik ska fungera allra bäst. I företagets DNA finns det några av de roligaste sakerna som företaget vet, vilket är programmering och elektronik. Missionen är att bygga upp intresset för teknik redan vid tidig ålder och genom det vara med och skapa Nordens framtida tekniker och ingenjörer. Företaget vill att upplevelsen då du handlar hos dem ska vara något helt extra, och när du är i någon av deras butiker kommer de att göra allt för att hjälpa dig med dina frågor.

  Kolla in dessa produkter, vattentåliga högtalare.

  Vad erbjuder Kjell & Company?

  Företaget har relativ små butiker, men de lagerhåller ändå 10 000 olika artiklar, det är nåt som många undrar över. Men företagets butiker är uppdelade i en traditionell butiksyta och lageryta, vilket har gjort att Kjell & Company kan lagerföra betydligt mer än deras konkurrenter som har dubbelt gånger så stor yta. Eftersom företaget har relativ små butiksytor betyder det även att hyrorna för butikerna inte är så stora, och därför kan de alltid erbjuda sina kunder bra priser. Något som Kjell & Company även står bakom är Kjell Academy, vad är det för något? Jo där finns det engagerade lärare som ger ut kurser, lektioner och böcker till alla säljare hos Kjell & Company för att säkra kompetensen och så att de alltid kan vara relevanta för dig som kund.

  hemsidan kan du lätt kolla var det finns utav företagets butiker eller så kan du beställa något direkt på nätet. Du kan smidigt kolla igenom vad som är nytt hos företaget, vilka produkter som kan göra ditt hem smartare och du kan även kolla igenom toppkategorierna. Oberoende om du handlar i en fysisk butik eller på nätet kan kundtjänsten hjälpa dig med dina frågor under de vanliga öppettiderna. Du kan även bli medlem hos Kjell & Company och då kommer du att få fördelar som tex extra bra priser, samla poäng och olika bonuscheckar.

  Reklamation till Kjell & Company

  Om du har köpt en produkt och märker att något är fel med den ska du lämna in en reklamation inom skälig tid, det görs lättast i någon av företagets butiker. Om du har några andra frågor kan du kontakta företaget på telefon under deras öppettider eller så kan du fylla i ett kontaktformulär som finns på hemsidan.

  En egen recension

  Är du en van shoppare hos detta företag, eller har du varit i kontakt med dem på något annat sätt? Oberoende så skriv en egen recension om dina åsikter.

  Kjell & Company
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (5)

  5.6
  80% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  6
  Tjänst
  rating
  5.2
  Prissättning
  rating
  5.2
  Leverans
  rating
  6

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Nöjd kund

  Beställde en vara efter att butiken i Lidköping stängts för dagen. Blev uppringd då dom öppnade dagen efter och fick besked att varan fanns att hämta. Killarna i butiken var mycket tillmötesgående och trevliga. Nöjd kund återkommer!👍

  Av: Birgitta Wåhlberg07-08-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  9
  rating

  Trevlig shopping

  Smidigt att beställa saker online och även undanläggnigar i butiken. Alltid trevlig och kunnig personal i de butikerna jag varit till. Inte haft några problem med garantier eller återköp. Bara++++!

  Av: Fredrik08-11-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  10
  rating

  Seg kundtjänst.

  De körde som vanligt med "bästa pris på nätet varianten men inget i lager", skulle avbeställa min order via chatten, men de kunde inte göra den typ av ärende. Mailade istället, men har inte hört något på 48h. Trög telefonkö.... så nu skiter jag i det, de får skicka ut varan (fraktfritt), så får jag lämna den i fysisk butik när den dyker upp.

  Av: totolu10-11-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Uruselt

  VARNING! för Kjell & Companys onlinebutik, helt värdelös. Dom bara lurar er på pengar, och vill inte hjälpa till med någonting. Köp i butik funkar men inte onlineshopping, ni kommer garanterat att bli blåsta

  Av: Kjell-åke Sjöberg17-10-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  2
  rating

  man kan inte recensera produkter!

  När man handlar på Kjell.com får man _ibland_ möjlighet att recensera de produkter man köper. Handlar man i butik går det inte alls. Det är riktigt dåligt, även om de inte är ensamma om det beteendet.
  I övrigt har de i huvudsak bra grejor, tror jag. Men en produkt jag skulle vilja recensera för att den är usel är denna: "Dibotech Analog lödstation 48 W".

  Av: Tomas Classon10-06-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  5
  rating

  Skriv din egen recension om Kjell & Company

  Din recension

  FAQ

  Är Kjell & Company ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Kjell & Company. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 5.6/10, med 80% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Kjell & Company?

  Kjell & Company är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar, Elektronik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kjell & Company gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.