Kid’s Concept

Alla recensioner

Kid’s Concept

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Club Creo

Club Creo

1 recensioner

Att pyssla och att skapa egna saker är något som väldigt många tycker om att göra, oberoende vilken ålder man &aum...

Logo Solhem Inredning

Solhem Inredning

2 recensioner

Med internet har det kommit flera positiva saker för konsumenten, likaså för producenten. Till exempel om man handlar möbler i...

Logo Shopping4net

Shopping4net

1 recensioner

På internet och online kan man hitta precis allting, om man i dagsläget inte vill eller orkar ta sig till butiken så behöver ...

Kid’s Concept

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Kid’s Concept ät ett företag och en nätbutik som är verksamma i bland annat Sverige och de erbjuder sina kunder leksaker och annan inredning till barn.   

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företaget Kid’s Concept? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag. 

Mer information om företaget Kid’s Concept
Företaget grundades och lanserades under 2007 och de har en passion för att erbjuda egendesignade produkter till barn och familjer med barn. När företaget planerar och tar fram sina produkter fokuserar de i största hand på barns säkerhet men även hållbarhet samt trygga leksaker att leka med. Företaget kommer från Sverige men de skickar sina produkter till flera länder och de har samarbeten med företag från flera olika länder. 

Vad erbjuder Kid’s Concept sina kunder?
Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika produktkategorier eller så kan man genast använda sig av sökfunktionen för att hitta önskade produkter. De har även en flik på sin hemsida som heter ”erbjudanden” och där man kan se vilka produkter som för tillfället erbjuds till extra bra pris. När man beställer hos företaget har man upp till 14 dagar på sig att göra en retur, för att returen ska kunna bli godkänd måste produkten vara i oförändrat skick och i originalförpackningen. Det kommer med en returblankett vid varje beställning. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Kid’s Concept?
Har man några frågor eller funderingar så kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan läsa igenom alla villkor och all information som finns där. Skulle man vilja komma i kontakt med kundtjänsten kan man göra det genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Skulle man vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta kundtjänsten för att sedan gå vidare med ärendet. 

Har du någon erfarenhet av Kid’s Concept? Om ja, skriv då en egen recension


Grundarna till företaget Kid's Concept.