hp

Alla recensioner

hp

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville

E-Ville

1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

hp

Det finns hur många märken som helst på olika datorer, mobiler, plattor och paddor. Och för varje dag som går grundas och lanseras det ytterligare ännu fler märken och företag. För varje dag som går så blir världen vi lever i allt mer digital och teknisk. Man kan tex i dagsläget sköta all shopping online, man har möjligheten att helt jobba som frilansare online samt att man kan till och med studera online. Ska man göra dessa saker online så behöver man ju även verkligen en bra dator och en bra mobil. Om man kanske ska jobba som säljare eller studera på distans så vill man inte ha en dator som ger upp efter några timmars användning. Det kan vara svårt att veta vilket märke man egentligen ska gå efter, men hp är ett märke och ett företag som erbjuder elektronikprylar. 

Är produkterna verkligen värda sitt pris hos hp? Hur är det med garantin på produkterna om jag väljer att köpa dem online istället för i butik? Jag får hem en produkt som är i tusen bitar, vad ska jag ta mig till? Hos OmdömesStalle kan man finna svaren på dessa frågor i form av recensioner

Information om företaget hp
Hewlett-Packard är företagets egentliga namn men används mestadels idag under hp och det är ett amerikansk företag som tillverkar produkter som tex: digitalkameror, handdatorer, miniräknare, skrivare och persondatorer. Företaget grundades och lanserades under 1939 och har idag cirka 330 tusen anställda. Företagets produkter kan inte endast köpas inne på hp´s egna hemsida utan de har återförsäljare världen runt som erbjuder deras produkter. 

Vad är det som hp erbjuder sina kunder?
Inne i företagets nätbutik finns det olika produktkategorier, och även en funktion där kunder kan söka bland alla produkter som finns i hela sortimentet. Kunderna kan själva välja på vilket språk de vill använda nätbutiken på, och de kan växla mellan att se priserna inklusive eller exklusive moms. Om kunderna väljer att göra en beställning på 200kr eller mer så blir den beställningen fraktfri. I annat fall läggs det till en fraktavgift på 49 kr på varje beställning. PostNord är det företaget som levererar kundernas paket inom Sverige och kunderna har möjligheten att spåra paketet medans det ät på väg. Den vanliga leveranstiden är inom cirka 72 timmar från och med att paketet har lämnat företagets lager. 

Hur kundtjänsten kan nås hos hp
hp´s kundtjänst har två stycken olika telefonnummer oberoende om kunden i fråga är ett företag eller en privatperson. Så kundtjänsten kan nås antingen genom att ringa dem på telefon, eller genom att skicka e-post till dem. Inne på företagets hemsida finns även de allra oftast ställa frågorna besvarade. 

Vill någon kund lämna in en reklamation kan hen börja med att kontakta kundtjänsten för att lämna in sitt ärende. Skulle problemet däremot inte gå att lösas så enkelt så kan kunden gå vidare med sitt ärende högre upp. 

Om du har erfarenhet av att äga någon produkt från hp så kan du väldigt gärna ta och skriva en egen recension här inne på OmdömesStalle för att berätta vad du tyckte om företaget i sig och hur bra deras produkter är enligt dig. 


Tips om man själv har någon produkt från hp.