OmdömesStälle

  Recensioner hp

  Det finns hur många märken som helst på olika datorer, mobiler, plattor och paddor. Och för varje dag som går grundas och lanseras det ytterligare ännu fler märken och företag. För varje dag som går så blir världen vi lever i allt mer digital och teknisk. Man kan tex i dagsläget sköta all shopping online, man har möjligheten att helt jobba som frilansare online samt att man kan till och med studera online. Ska man göra dessa saker online så behöver man ju även verkligen en bra dator och en bra mobil. Om man kanske ska jobba som säljare eller studera på distans så vill man inte ha en dator som ger upp efter några timmars användning. Det kan vara svårt att veta vilket märke man egentligen ska gå efter, men hp är ett märke och ett företag som erbjuder elektronikprylar.

  Är produkterna verkligen värda sitt pris hos hp? Hur är det med garantin på produkterna om jag väljer att köpa dem online istället för i butik? Jag får hem en produkt som är i tusen bitar, vad ska jag ta mig till? Hos OmdömesStalle kan man finna svaren på dessa frågor i form av recensioner.

  Information om företaget hp

  Hewlett-Packard är företagets egentliga namn men används mestadels idag under hp och det är ett amerikansk företag som tillverkar produkter som tex: digitalkameror, handdatorer, miniräknare, skrivare och persondatorer. Företaget grundades och lanserades under 1939 och har idag cirka 330 tusen anställda. Företagets produkter kan inte endast köpas inne på hp´s egna hemsida utan de har återförsäljare världen runt som erbjuder deras produkter.

  Widforss framgång bygger på ett klassiskt e-handelsrecept

  Vad är det som hp erbjuder sina kunder?

  Inne i företagets nätbutik finns det olika produktkategorier, och även en funktion där kunder kan söka bland alla produkter som finns i hela sortimentet. Kunderna kan själva välja på vilket språk de vill använda nätbutiken på, och de kan växla mellan att se priserna inklusive eller exklusive moms. Om kunderna väljer att göra en beställning på 200kr eller mer så blir den beställningen fraktfri. I annat fall läggs det till en fraktavgift på 49 kr på varje beställning. PostNord är det företaget som levererar kundernas paket inom Sverige och kunderna har möjligheten att spåra paketet medans det ät på väg. Den vanliga leveranstiden är inom cirka 72 timmar från och med att paketet har lämnat företagets lager.

  Hur kundtjänsten kan nås hos hp

  hp´s kundtjänst har två stycken olika telefonnummer oberoende om kunden i fråga är ett företag eller en privatperson. Så kundtjänsten kan nås antingen genom att ringa dem på telefon, eller genom att skicka e-post till dem. Inne på företagets hemsida finns även de allra oftast ställa frågorna besvarade.

  Vill någon kund lämna in en reklamation kan hen börja med att kontakta kundtjänsten för att lämna in sitt ärende. Skulle problemet däremot inte gå att lösas så enkelt så kan kunden gå vidare med sitt ärende högre upp.

  Om du har erfarenhet av att äga någon produkt från hp så kan du väldigt gärna ta och skriva en egen recension här inne på OmdömesStalle för att berätta vad du tyckte om företaget i sig och hur bra deras produkter är enligt dig.


  Tips om man själv har någon produkt från hp.

  hp
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om hp

  Din recension

  FAQ

  Är hp ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om hp. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder hp?

  hp är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Elektronik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till hps webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.