Office&Print

Alla recensioner

Office&Print

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Pen Store

Pen Store

1 recensioner

Välkommen till företaget som är vassast på pennor och konstnärsprodukter. Detta företag heter Pen Store och hos dem ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Office&Print

Allt fler väljer att starta ett eget företag. För att göra det behöver man en bra affärsidé, en budget på hur mycket pengar man får och inte får spendera, samt att man behöver grundprylarna i ett kontor för att kunna skicka fakturor och meddekan kunder. Något man oftast behöver antingen i ett hemmakontor eller ett nystartat kontor är skrivare, printer och bläck till dem. Man behöver olika sorters papper i alla dess storlekar och former. Man kan ofta behöva kuvert och även småsaker som pennor, en kalender, hålstans mm. Nuförtiden kan man hitta dessa produkter i många olika butiker, både online och i fysiska affärer. En online butik som man kan hitta kontorsprylar hos är Office&Print. 

Mer information om Office&Print
Office&Print är ett svenskt familjeägt företag som både lanserades och grundades under 2014. Företaget startades för att de ville hjälpa sina kunder att samla sina inköp och tjänster på ett och samma ställe. Office&Print försöker att vara så nytänkande som möjligt och har därför en egen prismodell samt en flexibilitets princip. Företaget samarbetar med andra ledande förebilder och distributörer inom företagsbranschen för att kunna tillfredsställa sina kunders behov. Office&Print driver endast sin verksamhet online, eftersom det då inte uppstår några dyra kostnader som kommer från butiker eller lagerlokaler. 

Vad erbjuder Office&Print sina kunder?
Inne på företagets hemsida kan man hitta det mesta när det kommer till bläck och toner, kuvert och post, hobby och skola, fika och kök och mycket mer. Om man vet vad det är man är ute efter kan man även använda sig av sökfunktionen för att bläddra bland 20 000 produkter. Inne på den första sidan på företagets hemsida kan man även se vilka produkter som är de mest populära, vilka produkter som är nyheter samt att man kan få tips på hur man ska bli bättre på att planera. Office&Print erbjuder även ett nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att ta del av nyheter och erbjudanden

Om man gör en beställning på hemsidan som överskrider 800 kr kommer frakten att vara gratis, om beställningen skulle vara under 800 kr kommer det att tillkomma en fraktavgift på 95 kronor. På alla beställningar ingår det en returrätt som gäller i 30 dagar från att kunden har mottagit sin produkt, dock gäller inte returrätten på de produkter som är beställningsvaror eller kundunika produkter. 

Hur kan man komma i kontakt med Office&Print?
Om man undrar över något och vill komma i kontakt med företaget kan man göra det på några olika sätt. Man kan antingen ringa dem på telefon (010 129 99 00), skicka e-post (info@officeandprint.se) eller om man råkar ha vägarna förbi kan man besöka deras besökskontor som ligger i Nacka i Sverige.  Innan man kontaktar företaget och ställer sin fråga eller sina frågor kan an alltid läsa igenom all information som finns på hemsidan eftersom chansen är stor att man hittar svaret på sin fråga där. 

Har du någon erfarenhet av företaget Office&Print? Om du har det ska du inte glömma att lämna en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte och tänkte om dem.