Home-Tex Recensioner

: 2
100% Skulle handla här igen

I rampljuset: vad säger våra kunder? Skriv en recension

M
Mattias Ljungqvist
Köpte två täcken med fyllning av myskanddun för 1299kr/ st. Fantastiskt skönt och bra täcke till priset som än så länge håller bra kvalitet. Leveransen fungerade som förväntat och jag har egentlig...Läs vidare
L
Linnea Johansson
Täcke förstört efter en tvätt med stor industri maskin och alla råd. Täcket skickades för reklamation och garanti affären sänder tillbaka täcket efter att man vägrar dels svara mer dels medverka ti...Läs vidare

Recensioner (2)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Bra köp, vilseledande prissättning

  Köpte två täcken med fyllning av myskanddun för 1299kr/ st. Fantastiskt skönt och bra täcke till priset som än så länge håller bra kvalitet.
  Leveransen fungerade som förväntat och jag har egentligen bara positiv kritik att komma med vad det gäller själva köpet.

  Det som gör att betyget inte blir en femma, är att företaget vilseleder kunderna med sina minst sagt märkliga prissättningar.
  Min beställning gjordes i December 2020 med väldigt kraftig rabatt. Dock är denna rabatt en ren lögn, då priset varit detsamma från då, fram till idag.
  Detta får mig bara att undra över hur länge en rabatt egentligen får kallas för rabatt, innan det övergår till att bli ett ordinarie pris. Detta gäller väldigt många av deras produkter.

  Jag anser detta övertramp är stort nog för att förlora två stjärnor från betyget.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Myskandduntäcke 100% Bornliving

  Täcke förstört efter en tvätt med stor industri maskin och alla råd. Täcket skickades för reklamation och garanti affären sänder tillbaka täcket efter att man vägrar dels svara mer dels medverka till minsta lösning.

  Dem säger att dem lagt ut två täcken jämte varandra och efter detta vägrar man allt ansvar! Se upp!


Andra personer tittade också på