Home-Tex Omdöme: Läs & dela recensioner i Sverige

Alla recensioner

Home-Tex

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

M
Mattias Ljungqvist
Köpte två täcken med fyllning av myskanddun för 1299kr/ st. Fantastiskt skönt och bra täcke till priset som än så länge håller bra kvalitet. Leveransen fungerade som förväntat och jag har egentlig...Läs vidare
L
Linnea Johansson
Täcke förstört efter en tvätt med stor industri maskin och alla råd. Täcket skickades för reklamation och garanti affären sänder tillbaka täcket efter att man vägrar dels svara mer dels medverka ti...Läs vidare

Alla recensioner (2)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Bra köp, vilseledande prissättning

  Köpte två täcken med fyllning av myskanddun för 1299kr/ st. Fantastiskt skönt och bra täcke till priset som än så länge håller bra kvalitet.
  Leveransen fungerade som förväntat och jag har egentligen bara positiv kritik att komma med vad det gäller själva köpet.

  Det som gör att betyget inte blir en femma, är att företaget vilseleder kunderna med sina minst sagt märkliga prissättningar.
  Min beställning gjordes i December 2020 med väldigt kraftig rabatt. Dock är denna rabatt en ren lögn, då priset varit detsamma från då, fram till idag.
  Detta får mig bara att undra över hur länge en rabatt egentligen får kallas för rabatt, innan det övergår till att bli ett ordinarie pris. Detta gäller väldigt många av deras produkter.

  Jag anser detta övertramp är stort nog för att förlora två stjärnor från betyget.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Myskandduntäcke 100% Bornliving

  Täcke förstört efter en tvätt med stor industri maskin och alla råd. Täcket skickades för reklamation och garanti affären sänder tillbaka täcket efter att man vägrar dels svara mer dels medverka till minsta lösning.

  Dem säger att dem lagt ut två täcken jämte varandra och efter detta vägrar man allt ansvar! Se upp!


Andra personer tittade också på

Logo Timarco

Timarco

5 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Logo Sinful

Sinful

1 recensioner

Sinful är en erotisk onlinebutik som säljer ett stort utbud av vuxenleksaker. Här kan du hitta allt för att spicea upp ditt och...

Logo Fyndiq

Fyndiq

5 recensioner

Har du hittat produkter på Fyndiq som du vill köpa men är tveksam till att handla där? Då ska du läsa vidare f...

Logo Happy day

Happy day

5 recensioner

Är det dags att hitta en present igen? Varför inte ge bort en upplevelse i present? Happy Day erbjuder just upplevelsepresenter till exak...