Home-Tex

Alla recensioner

Home-Tex

50% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

M
Mattias Ljungqvist
Köpte två täcken med fyllning av myskanddun för 1299kr/ st. Fantastiskt skönt och bra täcke till priset som än så länge håller bra kvalitet. Leveransen fungerade som förväntat och jag har egentlig...Läs vidare
A
Alexandra
Fruktansvärt hantering av returer! Har haft svårigheter men bolaget hela vägen, första beställningen- fick ingen info om leverans, mina varor skickades tillbaks. Andra beställningen-en av varorna b...Läs vidare

Alla recensioner (2)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Bra köp, vilseledande prissättning

  Köpte två täcken med fyllning av myskanddun för 1299kr/ st. Fantastiskt skönt och bra täcke till priset som än så länge håller bra kvalitet.
  Leveransen fungerade som förväntat och jag har egentligen bara positiv kritik att komma med vad det gäller själva köpet.

  Det som gör att betyget inte blir en femma, är att företaget vilseleder kunderna med sina minst sagt märkliga prissättningar.
  Min beställning gjordes i December 2020 med väldigt kraftig rabatt. Dock är denna rabatt en ren lögn, då priset varit detsamma från då, fram till idag.
  Detta får mig bara att undra över hur länge en rabatt egentligen får kallas för rabatt, innan det övergår till att bli ett ordinarie pris. Detta gäller väldigt många av deras produkter.

  Jag anser detta övertramp är stort nog för att förlora två stjärnor från betyget.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Fruktansvärt hantering av returer

  Fruktansvärt hantering av returer! Har haft svårigheter men bolaget hela vägen, första beställningen- fick ingen info om leverans, mina varor skickades tillbaks. Andra beställningen-en av varorna blev fel skickat. Insåg även att jag ville skicka tillbaks en av produkterna inom 14 dagar där jag har fortfarande ångerrätt. Skickade tillbaks varur med retussedel som jag fick av Home-tex. Har nu kontaktat de varför det finns ingen återbetalning på mitt konto. Deras svar är att de kan inte hitta paket om jag inte lämna över info om tracking nummer på deras paket! Så fanatisk att man försöker lägga ansvar på ett konsument kring returer för att inte betala tillbaks pengar. Fantastiskt affär, nu har de både varan och mina pengar, det enda jag får är dumma kommentarer från kundtjänsten. Rådet- köp era varor någon annanstans, detta är inte värd det. Kommer aldrig att handla från Home-tex igen, andra bolag är mycket bättre på att hantera helheten.


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...