Home-Tex Omdöme: Läs & dela recensioner i Sverige

Alla recensioner

Home-Tex

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

M
Mattias Ljungqvist
Köpte två täcken med fyllning av myskanddun för 1299kr/ st. Fantastiskt skönt och bra täcke till priset som än så länge håller bra kvalitet. Leveransen fungerade som förväntat och jag har egentlig...Läs vidare
L
Linnea Johansson
Täcke förstört efter en tvätt med stor industri maskin och alla råd. Täcket skickades för reklamation och garanti affären sänder tillbaka täcket efter att man vägrar dels svara mer dels medverka ti...Läs vidare

Alla recensioner (2)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Bra köp, vilseledande prissättning

  Köpte två täcken med fyllning av myskanddun för 1299kr/ st. Fantastiskt skönt och bra täcke till priset som än så länge håller bra kvalitet.
  Leveransen fungerade som förväntat och jag har egentligen bara positiv kritik att komma med vad det gäller själva köpet.

  Det som gör att betyget inte blir en femma, är att företaget vilseleder kunderna med sina minst sagt märkliga prissättningar.
  Min beställning gjordes i December 2020 med väldigt kraftig rabatt. Dock är denna rabatt en ren lögn, då priset varit detsamma från då, fram till idag.
  Detta får mig bara att undra över hur länge en rabatt egentligen får kallas för rabatt, innan det övergår till att bli ett ordinarie pris. Detta gäller väldigt många av deras produkter.

  Jag anser detta övertramp är stort nog för att förlora två stjärnor från betyget.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Myskandduntäcke 100% Bornliving

  Täcke förstört efter en tvätt med stor industri maskin och alla råd. Täcket skickades för reklamation och garanti affären sänder tillbaka täcket efter att man vägrar dels svara mer dels medverka till minsta lösning.

  Dem säger att dem lagt ut två täcken jämte varandra och efter detta vägrar man allt ansvar! Se upp!


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Odla.nu

Odla.nu

2 recensioner

Recensioner om Odla.nu: En plats för trädgårdsentusiaster att dela åsikter, erfarenheter och recensionerOdla.nu är en po...

Logo Sweef

Sweef

1 recensioner

Att handla via nätet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är ...

Logo UNIGgardin

UNIGgardin

1 recensioner

Gardinbranschen och vikten av recensioner Gardinbranschen är en viktig del av inredningsindustrin och har en betydande inverkan på hur...