Hambedo

Alla recensioner

Hambedo

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Hambedo

Trivas i sitt hem vill väl alla? Men vad kan man göra för att faktiskt trivas bättre i sitt hem. Såklart ska man skaffa de möbler man tycker är både fina och bekväma, samt att belysningen verkligen att göra mycket för ett hem. Men att fylla sina väggar med tavlor, konstverk och posters kan göra så att man verkligen känner sig som hemma. Hambedo är ett företag som erbjuder både posters och ramar via sin nätbutik. 

Varför ska jag köpa posters via Hambedo? Eftersom jag vet att det finns flera företag som säljer liknande produkter. Hur är kvaliteten och upplösningen på företagets posters, kommer jag verkligen att bli nöjd? Du kan läsa andra personers recensioner här inne hos oss på OmdömesStälle

Mer om Hambedo
Hambedo är ett svenskt företag som har sitt säte i Halmstad. Hambedo har valt att göra samarbeten och kollektioner tillsammans med kreativa konstnärer som skapat affischer och andra accessoarer som de erbjuder till kunder runt om i hela världen. Hambedo är verksamma på olika sociala medier som Instagram, Pinterest och Facebook där de delar med sig av bilder och idéer på hur deras produkter kan användas. 

Hambedo har en tjänst inne i nätbutiken där kunder har möjligheten att skapa egna tavelväggar där de själva kan välja bakgrunden, layout, design samt ramar till alla posters som de slutligen väljer. 

Det som erbjuds hos Hambedo
Företagets posters är indelade i olika kategorier som till exempel: barntavlor, botaniska, kökstavlor, retro och vintage, svartvita, illustrationer osv. Kunderna kan välja på vilket språk de vill använda hemsidan, men alla priser har oberoende momsen färdigt inräknad. För att kunna göra inköp hos Hambedo ska kunden vara 18 år gammal eller ha målsmans tillstånd. DHL och posten är de företag som levererar kundernas paket, och om det görs beställningar som överstiger 199 kr behöver kunden i fråga inte betala någon fraktkostnad. I annat fall läggs det till en avgift på 49 kr där kunden kan se den slutgiltiga summan innan hen genomför beställningen. Från och med att företaget tagit emot kundens beställning är den normala leveranstiden mellan 2-5 arbetsdagar. Hambedo har Klarna som betalningsleverantör och detta innebär att kunderna har möjligheten att betala via delbetalning, på faktura, med kort eller direkt via internetbanken. 30 dagar öppet köp erbjuder Hambedo, och detta betyder att kunderna ännu inom 30 dagar efter mottagandet av produkten kan lämna tillbaka någon produkt. För att en kund ska gå igenom är det kunden själv som får stå för returkostnaden, samt att produkten ska vara i oförändrat skick. Kundtjänsten hos Hambedo är kontaktbar via mejl. 

Erfarenheter av Hambedo
Är dina väggar fyllda med posters från Hambedo? Om det faktiskt är så, då kan väl du ta och berätta för oss om du varit nöjd över dina inköp, om du tror att du kommer att handla hos företaget igen och om du skulle tipsa om dem till dina vänner och bekanta. Kom ihåg att vara ärlig och oberoende i din recension samt att du berättar varför du tycker som du gör. 


Vad man ska tänka på då man hänger upp konst.