OmdömesStalle

  Recensioner Glossybox

  Många tycker om att prova nya produkter, i synnerhet dådet kommer till smink och skönhetsvärlden. Men personer som har ett stort intresse av både smink och skönhetsprodukter så vet även att det är produkter som ofta kan vara ganska dyra, och man vill inte köpa en massa stora dyra produkter och sedan komma fram till slutsatsens att man inte alls gillade produkten. Men det finns faktiskt företag som fungerar som en prenumeration på en box där man en gång i månaden får hem en box med ett visst antal nya produkter i som man sedan kan testa. Ett företag som erbjuder dessa boxar som en prenumeration är Glossybox.

  Är produkterna värda sitt pris hos Glossybox? Är kundtjänsten enkelt att nå om jag behöver dem och är det enkelt att reklamera en produkt om jag skulle känna mig missnöjd? Det är bara några av alla frågor man kan få svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer information om Glossybox

  Företaget är både grundat och lanserat i Tyskland under 2011. Från och med att företaget startade så spridde de sig till andra länder och i dagsläget finns det i 11 olika länder runt om i världen. Eftersom Glossybox fungerar som en prenumerationstjänst där det kommer en låda med ett visst antal skönhetsrelatera produkter så har företaget även olika samarbeten med över 1 000 olika internationella varumärken.

  GLOSSYBOX MAJ

  Vad erbjuder Glossybox sina kunder?

  Glossybox fungerar som en löpande prenumeration och när man påbörjar den så kan man välja om man vill ha en 3,6 eller 12 månaders prenumeration. När den tiden har gått ut så måste man påbörja en ny prenumeration för att fortsätta få hem boxar. Varje månad kommer det att komma hem en ny box med olika produkter, samt att det även ingår en liten tidning där man kan läsa olika intervjuer, tutorials och olika tips och idéer. Att ha en prenumeration hos Glossybox kostar från 159 kr i månaden. När man startar sin prenumeration hos Glossybox kommer man även att få fylla i en egen skönhetsprofil inne på sitt konto så att man kan få hem boxar som är anpassade utgående från en själv. Inne på företagets hemsida kan man även se alla de äldre boxarna samt att om det finns några speciella boxar vilket det gör ibland så kan man köpa dem helt enskilt. Boxen kommer varje månad att skickas i början på varje aktuell månad och sedan kommer det att ta ungefär 5 arbetsdagar för dig att få hem boxen, och frakten är gratis på boxarna.

  Hur kan man komma i kontakt med Glossybox?

  Inne på företagets hemsida finna en ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns och där kan man gå in och läsa om man undrar över något. Skulle man vilja komma i kontakt med företaget kan man göra det genom ett kontaktcenter som man kan hitta på företagets hemsida. Kundtjänsten är öppen under vardagar under vanliga arbetstider och har stängt under helger och andra högtider.

  Har du någon erfarenhet av Glossybox? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension.


  Glossybox.

  Glossybox
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (3)

  2.4
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2.6
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2.6
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Bluff-företag

  Tog för länge sedan en tillsvidareprenumeration hos Glossybox som skulle gå att avsluta när jag ville. Har nu försökt avsluta prenumerationen i flera månader men det verkar helt omöjligt. Jag har varit i kontakt med kundtjänst säkert 20 gånger vid det här laget men får fortfarande boxar och fakturor varje månad som jag inte vill ha. Vansinnigt

  Av: Jenny21-04-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Fick tysk glossybox

  Fick en box där ALLT står på tyska. Så jag måste sätta mig och googla vad produkterna är och hur dom ska användas. Fick till och med EN tampong i boxen.. Jag rekommenderar verkligen inte glossybox om du inte vill ha tex tandkräm och 1 tampong

  Av: Jenni eriksson15-01-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Mycket oseriöst företag

  Jag har aldrig varit med om sämre företag i Sverige. Detta är ett mycket oseriöst företag som inte levererar varor och utan fungerande kundtjänst. De står inte för sina misstag och ljuger för sina kunder. Jag rekommenderar ingen att handla av dem.

  Av: Therese Svensson27-12-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  3
  rating

  Skriv din egen recension om Glossybox

  Din recension

  FAQ

  Är Glossybox ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Glossybox. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2.4/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Glossybox?

  Glossybox är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Glossybox gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.