Glasseslit

Alla recensioner

Glasseslit

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Glasseslit

Tyvärr så är det så men det är väldigt vanligt att man oberoende ålder kanske ser dåligt. Det kan vara så att man redan såg dåligt då man var barn och gick i skola, med med åren så kan det även vara så att man är tvungen att skaffa sig ett par glasögon eller kanske linser. Då det gäller glasögon så föredrar kanske många personer att välja ut sina glasögon i en fysisk butik eftersom de vill se om de verkligen passar i de olika modellerna. Men för personer som använder linser så är det inte så mycket att tänka på utan de köper samma linser som de redan haft under en längre tid, vilket då går smidigt att göras online. Det finns olika företag som erbjuder dessa produkter, online och i fysiska butiker. Glasseslit erbjuder glasögon och solglasögon online

Är produkterna som företaget Glasseslit prisvärda eller ska man vända sig till någon annan butik? Om man i misstag köper fel sorts linser kommer man då att kunna lämna tillbaka dem eller måste man helt enkelt köpa nya? Det är är några frågor där svaren troligtvis finns bland våra recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några negativa eller positiva tankar och åsikter om ett företag.

Mer info om Glasseslit
Glasseslit är ett företag som är grundat och lanserat i Asien och de är och de är verksamma på marknaden genom att vara grossisthandlare då det kommer till glasögon. Företaget är endast verksamma online och driver inte någon typ av fysisk verksamhet. Företaget säljer sina produkter online till länder runt om i världen. 

Vad är det som Glasseslit erbjuder?
Sökfunktion finns inne på hemsidan där kunderna har möjligheten att söka bland alla produkter i sortimentet, men men produktkategorier med flera underkategorier finns tillgängliga. Då kunderna gör sin beställning så varierar leveranstiderna och leverans kostnaderna beroende på var kunden befinner sig. Men oberoende hur mycket eller lite kunderna väljer att beställa så är det DHL eller UPS som är de som levererar kundernas paket. Från och med att kunderna har mottagit sitt paket så kan de inom 30 dagar göra en retur på någon produkt de beställt. Att betala via PayPal eller direktbetalning med bankkort är möjligt. 

Glasseslit har även ett nyhetsbrev som kunderna kan prenumerera på för att få information om kampanjer och erbjudanden till inkorgen på e-posten. 

Hur kan Glasseslit kontaktas?
Glasseslit har en kundtjänst som är möjlig att kontakta antingen via e-post eller på telefon. Dock finns de oftast ställda frågorna redan besvarade inne på hemsidan och det kan löna sig att först gå in och läsa där om det skulle uppstå några funderingar antingen innan eller efter ett köp. 
 
Har du någon erfarenhet av företaget Glasseslit eller produkterna som de erbjuder? Om du har det kan väl du skriva en egen och pålitlig recension om företaget där du berättar vad du tyckte om priserna som de erbjuder på sina produkter och även vad du skulle vilja lägga till om kvaliteten på produkterna. 


Vad man ska tänka på vid valet av glasögon.