JFR

Alla recensioner

JFR

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

A
Anonym
Så otrevlig den där Jennifer!!Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Hemsk

  Så otrevlig den där Jennifer!!

  Hej Anonym!
  Vet inte vem du är eller vad jag gjort för att du ska uppfatta mig som otrevlig. Jag får såklart ursäkta för vad jag gjort. Du får gärna kontakta mig på jennifer@jfr.se så att vi kan reda ut det hela. :)

  XO Jennifer, JFR.se

  Hemsk service. Har kontaktat dem flera gånger utan något svar. Beställ inte härifrån.


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

JFR

Smink, kläder och accessoarer av alla dess slag, färger och former är något de allra flesta använder dagligen. Man kan köpa dessa saker i fysiska butiker men det betyder även att man ska hitta tid till att köra till affären, hitta parkeringsplats, trängas med alla andra för att sedan hitta det plagget man önskat men upptäcka att det inte ens finns i din storlek. Det är inte så roligt, men därför kan man med dagens teknik beställa kläder online, det finns alltid ett stort utbud och även mycket storlekar att välja mellan, returer är även alltid enkla att göra. Ett företag som erbjuder kläderonline är JFR.

Om JFR
Företagets historia börjar redan 2009 då grundaren till JFR stod mellan ett svårt val, att fortsätta att studera som hon höll på med eller hoppa av skolan för att försöka fullfölja sina drömmar, vilket var att bygga upp hennes eget företag. Hon valde det sistnämnda. JFR börja med att sälja smycken som hade en personlig gravyr, det gick bra men grundaren kände att det inte riktigt var hennes grej. Efter det satsade JFR på att sälja handväskor, bälten, solglasögon; men inte heller då kände sig grundaren riktigt nöjd. Det var då som hon bestämde sig för att börja sälja kläder, kläder som har en lite mer cool stil även.

Vad erbjuder JFR?
Företaget erbjuder kläder, smink, skor, och accessoarer online. Inne på deras hemsida kan du kolla igenom vilka olika kategorier de erbjuder, nyheter som finns inne på hemsidan och även vilka produkter som just nu har något specialerbjudande. Om du är osäker på vilken storlek som du ska köpa så erbjuder JFR en storleksguide, men skulle det vara så att du beställt fel storlek ändå erbjuder JFR öppet köp i 30 dagar. Om man vill returnera en vara till företaget måste den vara i helt ursprungligt skick, det är inte en godkänd retur om varan har tvättats, varit använd eller har blivit hanterad vårdslöst. JFR erbjuder en leveranstid på 1 – 3 dagar, om du beställer under 400 kr kommer fraktavgiften att vara 29 kr men om du beställer över 400 kr är det gratis frakt. Att byta en produkt mot en annan är alltid gratis hos JFR men om du vill returnera en vara helt och hållet kommer det att kosta 49 kr. De olika betalningsalternativ som erbjuds hos JFR är kortbetalning, avbetalning, faktura eller direktbetalning. 

Klagomålshantering hos JFR
Om du har några frågor eller funderingar till företaget kan du kontakt deras kundtjänst, det kan man antingen göra via e-post (info@jfr.se) eller så kan man fylla i ett frågeformulär som finns inne på hemsidan under fliken ”kontakta oss”. Om du känner dig missnöjd med din produkt som du fått hem eller upptäcker att det är något fel på den ska du lämna in ett klagomål, det ska man göra via e-post till företaget genom att skicka en beskrivning på problemet och även genom att bifoga bilder. 

Har du någonsin handlat via JFR? Om du har gjort det så glöm inte att skriva en egen recension om företaget och berätta dina åsikter och tankar om dem.