OmdömesStalle

  Recensioner Ginza

  Musik och skivspelare, högtalare och hörlurar, böcker och film? Alla har ett intresse och oftast något av dom. På ginza.se kan du enkelt kolla på ditt favorit intresse med iver så att du lätt kan beställa hem varorna med blixtsnabba leveranser. Detta företag kommer fylla din fritid.

  Vad är Ginza AB?

  Oftast kallat Ginza eller ginza.se är ett postorderföretag som är grundat i Sverige år 1968 av Hans Haraldsson. Ginza säljer främst musik, filmer , TV-spel och datorspel. Produkterna finns såklart i e-butiken men flera gånger om året så släpper dom en katalog för ivriga köpare. År 2012 omfattade Ginzas lager runt 30 000 artiklar och cirka 200 000 artiklar var beställningsvaror. Namnet Ginza var inspirerat från en stadsdel i Tokyo som i sin tur var inspiration för en låt som heter Ginza Lights som kom till år 1966 av ett band som heter The Ventures som i sin tur gett namnet åt företaget.

  Mer om Hans Haraldsson. När Hans var 18 år gammal så ägde han redan ett par hundra LP-skivor. Förutom hans mäktiga LP samling så behövde han också pengar till körkort, så för att ha råd med allting bestämde han sig för att sälja sin samling. Han sålde sina vinylskivor för 10.-/st, och dom gick snabbt åt. Allting sålde han från ett garage och idén till Ginza var fött. Företaget blev redan på den tiden startat i den lilla byn Fåglum som finns i Essunga kommun, ungefär 75 kilometer nordöst om Göteborg.

  ginza.se

  Vad erbjuder Ginza AB?

  Ett enkelt och tydligt system för att beställa hem varor till dina favorit intressen. När det gäller leveranser så erbjuder dom det för hela EU. Om du bor i Sverige är privatkund så använder Ginza ”Klarna Checkout” och det innebär att du kan betala med American Express, Master Card och Visa genast efter att du gjort ditt köp. Ginza kan man lita på och har garanti att inga kontaktuppgifter lagras hos dom. Allting som du gör genom ginza.se körs igenom en tredje part och sker över en krypterad anslutning Du får själv bestämma hur du beställer. Du kan beställa per telefon, brev, fax, e-mail eller såklart via deras hemsida, OBS! Om du ringer så var vänlig att ha ditt kundnummer och artikelnummer tillgängligt. Kundnummret hittar du vid ditt namn på katalogens baksida. Ginza har också en fysisk butik som ligger i Fåglum i Sverige som är öppet från 10:00 till 17:30, butiken har stängt på veckoslut.

  Ta kontakt med Ginza AB

  Om det är någonting du undrar och vill ställa en fråga så kan det vara bra att först gå in på deras hemsida och läsa igenom dom vanligaste ställda frågorna, chansen är stor att din fråga finns där. Om du inte hittar ditt svar där så kan du kontakta Ginza via telefon, fax, e-mail eller via Facebook/ginzase. Om du vill lämna in en reklamation så kontakta då företaget så att dom kan hjälpa dig.

  Glöm inte att skriva en egen recensionom Ginza AB om du har handlat hos dom förut.


  Ginza
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Ginza

  Din recension

  FAQ

  Är Ginza ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Ginza. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Ginza?

  Ginza är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ginza gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.