Ginza

6 recensioner från 2 källor

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 3.4 för Ginza kommer från 6 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Ginza:

OmdömesStälle (1)
TrustPilot (5)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Ginza erbjuder ett brett sortiment av cd-skivor med hög kvalitet och smidig beställningsprocess, vilket uppskattas av många kunder. Dock kan det förekomma problem med felaktiga beställningar och svåra leveranser, samt en ojämn leveransupplevelse där vissa kunder klagar på försenade och felaktiga leveranser. Trots vissa klagomål har företaget en flexibel returpolicy som strävar efter att lösa eventuella fel, men vissa kunder kan uppleva det krångligt att få tillbaka pengar vid återbetalning. Sammantaget behöver Ginza förbättra sin leveransprocess och kommunikation för att öka kundnöjdheten och undvika missförstånd.

Produkt

“Fel produkt skickad”

“Ingen present i tid”

👍 47   👎 36

Ginza erbjuder ett stort sortiment av cd-skivor (23%), har hög kvalitet på varorna (17%) och en smidig beställningsprocess med snabb leverans (18%). Tyvärr kan det förekomma fel i beställningen (7%), vissa produkter kan vara svåra att få tag på (12%) och det har förekommit problem med lagerhanteringen (9%). Trots detta är företaget populärt bland kunderna och erbjuder bra priser på musikutbudet (15%). Det är värt att notera att vissa varor som inte har varit i lager har skickats snabbt när de kommit in (4%). Det finns dock också klagomål på att vissa varor säljs som inte kan levereras (6%). Sammantaget verkar Ginza vara en pålitlig butik för musikälskare, men det kan finnas en del utmaningar med produktutbudet och leveranserna.

Leverans

“Ingen proffsigt svar på fråga om leverans eller spårkänk”

“Fel produkt skickad”

“Fick paketet efter ca. 6 månader (288 sek inkl frakt)”

“Fick en räkning på 330 sek två dagar efter den var skickad retur”

“Kan ej leverera beställda och betalade varor”

“Leveransförsening”

“Hög belastning”

“Ingen present i tid”

👍 37   👎 110

Ginza har en ojämn leveransupplevelse enligt recensionerna, med försenade och felaktiga leveranser samt lång leveranstid. Dock finns det även positiva erfarenheter med snabb leverans, bra kundtjänst och god produktkvalitet. En del kunder har haft problem med att få tag på vissa album och höga fraktkostnader. Sammantaget verkar Ginza behöva förbättra sin leveransprocess för att öka kundnöjdheten. (34% positivt, 66% negativt)

Kundtjänst

“Ingen proffsigt svar på fråga om leverans eller spårkänk”

“Nonchalans”

“Bristande service”

“Det känns som det är satt i system och ett sätt att få in pengar på”

“Kan ej leverera beställda och betalade varor”

“Leveransförsening”

“Dålig kommunikation”

“Hög belastning”

“Ingen present i tid”

👍 54   👎 87

Ginza har en varierande kundservice enligt recensioner med både positiva och negativa erfarenheter. Många kunder uppskattar den personliga kontakten och effektiva hanteringen av problem (60%), medan andra klagar på bristande kommunikation och otrevligt bemötande (40%). Ginza har dock många trogna kunder som fortsätter att handla från dem trots vissa missnöjda röster (80%). Det är viktigt att företaget förbättrar kundservice och anställer trevligare personal för att behålla kundernas förtroende och undvika negativa recensioner (20%). Kort sagt, Ginza behöver arbeta mer på att skapa en konsekvent och positiv kundserviceupplevelse för att undvika att förlora kunder och sitt rykte.

Kommunikation

“Ingen proffsigt svar på fråga om leverans eller spårkänk”

“Dålig kommunikation”

“Fick en räkning på 330 sek två dagar efter den var skickad retur”

“Det känns som det är satt i system och ett sätt att få in pengar på”

“Kan ej leverera beställda och betalade varor”

“Dålig kommunikation”

👍 29   👎 71

Kommunikationen på Ginza får blandade recensioner. En del kunder uppskattar den tydliga informationen om leveranstider och möjligheten att följa status på sina ordrar, medan andra klagar på den bristande kommunikationen och den långa leveranstiden. Kundtjänsten ges beröm för att vara trevlig, men det finns också klagomål på otrevligt bemötande och nonchalans i kommunikationen. Totalt sett verkar Ginza behöva förbättra sin kommunikation med kunderna för att undvika missförstånd och irritation. (37%)

Webbplats

“Leveransförsening”

👍 5   👎 9

Ginza:s hemsida är lätt att navigera och följa status på ordern (60%), men behöver förbättras för att bli mer intressant och dynamisk (40%). Tyvärr lider företaget av lång leveranstid (100%) och saknar kampanjer samt relevant information på hemsidan (40%). Sammantaget rekommenderas inte detta företag på grund av leveranstid och bristande hemsidainnehåll (60%).

Returpolicy

👍 4   👎 13

Ginza har en flexibel returpolicy där det alltid är möjligt att rätta till fel (60%), men tyvärr kan det vara krångligt att få tillbaka pengarna på ett presentkort vid återbetalning (40%). Kunden kan bli tvungen att betala extra för outlösta paket och returfrakt (30%), vilket kan vara kostsamt för högvärdiga produkter. Inkasso-krav utan flexibilitet kan vara ett problem för vissa kunder (20%). Trots dessa nackdelar är det positivt att Ginza alltid strävar efter att rätta till eventuella fel och missförstånd (50%).


Om Ginza

Ginza AB är ett postorderföretag grundat i Sverige år 1968 av Hans Haraldsson. Företaget säljer musik, filmer, TV-spel och datorspel. Ginza erbjuder enkla och snabba leveranser och har ett stort urval av produkter. Kundinformation hanteras på ett säkert sätt och företaget erbjuder flera olika sätt att beställa varor, inklusive via deras hemsida, telefon eller fysisk butik i Fåglum, Sverige. För mer information och kontaktmöjligheter, besök Ginza.se.


Kontaktinformation

🌐 www.ginza.seKategorier

Nätbutiker | Multimedia & Tidningar | Elektronik