Gents

Alla recensioner

Gents

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify

Bloomify

2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic

Swiss Clinic

1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

Gents

Många av oss tycker om att sköta om vårt hår och vissa har även en frisyr som de skapar varje morgon för att vara färdiga att gå på jobb. Är man intresserad av hårvård så vet man att det finns hur många produkter som helst som man kan använda sig av. Det finns produkter för kort hår, långt hår, lockigt eller rakt hår och så vidare. Eftersom dagens e-handel är så populärt så går det så klart att även hitta dessa produkter online. Det finns olika typer av nätbutiker och företag som erbjuder produkter inom hårvård, och vissa butiker har valt att ta in produkter för kvinnor- och/eller för män. Gents är en nätbutik och ett företag som valt att rikta in sig för män och de erbjuder produkter inom hårvård, skägg samt rakning. 

Hur bra är kvaliteten på produkterna om jag väljer att handla hos Gents? Hur länge tar leveranserna och är produkterna värda sitt pris? Om jag känner mig missnöjd med någon produkt, vart ska jag då vända mig? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner

Mer om företaget Gents
E-handelsföretag som är verksamma på marknaden genom att erbjuda sina kunder produkter för skägg, rakning, hud och hårvård. I dag driver inte gents någon fysisk butik men deras produkter säljs hos olika återförsäljare runt om i landet. Företaget har flertalet personer anställda och de omsätter cirka 52 miljoner årligen. 

Vad erbjuds hos Gents?
En funktion där kunderna kan söka bland alla produkter som finns inne på företagets hemsida är tillgänglig, samt att det i nätbutiken finns olika produktkategorier med flera underkategorier. De priserna som är synliga på hemsidan är skrivna i svenska kronor och är inklusive moms, 18 eller äldre ska kunden vara för att handla hos Gents (eller ha målmans tillstånd). Väljer kunden att handla för 500 kr eller mer så behöver hen inte betala någon fraktkostnad, men i annat fall läggs det till en avgift på 29 kr på den slutgiltiga beställningen. Väljer kunden att beställa sitt paket till något annat land än Sverige så gäller andra fraktkostnader. Inom Sverige är den vanliga leveranstiden 1 – 3 arbetsdagar och paketet förs till kundens närmaste postombud. 14 dagar har kunden på sig att göra en retur från och med mottagandet av produkten. 

Hur kan kundtjänsten hos Gents kontaktas?
Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos Gents genom att skicka e-post eller ringa dem på telefon, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare. 

Har du handlat hos Gents? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det. 


Hur ska man raka med kniv.