Boldking

Alla recensioner

Boldking

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify
Bloomify
2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic
Swiss Clinic
1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin
DinVitamin
1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Topformula
Topformula
1 recensioner

Kosttillskott kan vara väldigt bra att ta, i synnerhet i form av olika vitaminer. Vi som bor här uppe i Norden får sällan till...

Boldking

Otroligt många människor väljer att raka sig, det har ingen betydelse om det är på kroppen, huvud eller om man vill raka ansiktet. En sak som de flesta som väljer att raka sig alltid är ute efter är en riktigt bra rakhyvel med bra rakblad. Ofta väljer många av oss att köpa engångsrakhyvlar som man ändå använder flera gånger och kastar dem när de är riktigt kassa, andra väljer att fylla på sin nuvarande rakhyvel med nya rakblad. Nuförtiden väljer även många va de kändast rakhyvelsföretagen att dra upp priserna ganska mycket så att det ska bli mera vinst, vilket är dåligt för oss som köper produkterna eftersom det blir dyrare och dyrare hela tiden. Men det finns företag som erbjuder rakhyvlar och rakblad till ett mer rimligt pris, och ett av dessa företag är Boldking. 

Mer information om Boldking
Företagetgrundades och lanserades i Nederländerna under 2013 och är idag ett av de ledande företagen i Europa som säljer rakblad och rakhyvlar. De som startade företaget valde att göra det eftersom de vill erbjuda personer ett rakblad som har god kvalitet och som är till ett rimligt pris. 

Vad erbjuder Boldking?
Om du tycker att det låter intressant att skaffa en rakhyvel från företaget Boldking kanske du funderar hur det fungerar. Det börjar med att du ska gå in på företagets hemsida för att hitta den rakhyvel som kommer att passa dig bäst. Det första du ska börja med är att välja ditt program, du ska fylla i några frågor och berätta hur ofta du rakar dig och vad du är ute efter. Efter det kommer vi till det andra steget vilket är att du får din leverans hem till dörren eller till brevlådan, och du kommer inte att behöva vara hemma då leveransen kommer. Själva Boldkings rakhyvlar fungerar som en prenumeration vilket betyder att du med jämna mellanrum kommer att få hem nya rakblad att byta ut till, du kan när som helst pausa eller avsluta prenumerationen helt utan någon kostnad. 

Alla paket som Boldking paketerar är gjorda av kartong och alla rakblad kan återvinnas till ny metall och plast, så det är både bra för dig och miljön. Om du vill så kan du även skicka tillbaka 12 stycken använda rakblad till företaget så att de kan återvinna dem, detta kan göras via ditt eget konto inne på företagets hemsida. Boldkings rakhyvlar är enkla att rengöra, man kan byta ut till ett nytt rakblad med ett klick och vid beställning får man även med ett skaft med en sugpropp så att rakhyveln kan hängas upp i badrummet.  

Hur kan man komma i kontakt med Boldking?
Om man undrar över något eller har några frågor kan man först gå in på företagets hemsida för att läsa igenom deras oftast ställda frågor, chansen är stor att man hittar svaret på sin fråga där. Men man kan även kontakta företaget, man kan antingen nå dem via telefon, e-post eller så kan man chatta med dem inne på deras hemsida. 

Har du några erfarenheter av företaget Boldking? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om dem.