OmdömesStälle

  Recensioner eBay

  Nuförtiden kan man hitta precis allting på internet. Det har ingen skillnad om det handlar om mat, prylar och inredning, elektronik eller kläder. Det är smidigt att handla online och via nätbutiker eftersom man slipper ta sig till en fysisk butik och utbudet brukar även vara mycket större online, eftersom det finns så många olika butiker. Det finns många nätbutiker som har valt att rikta in sig på en specifik produkttyp, medans andra nätbutiker säljer så gott som alla produkter som man kan tänka sig. eBay är verksamma online i länder runt om i hela världen och de erbjuder produkter som tex elektronik, kläder, hemmaprylar och så vidare.

  Hur fungerar leveranserna hos eBay, och kommer paketet verkligen att komma fram eller inte? Hur ska man göra om man vill göra en retur eller en reklamation? Hur kan man hitta kontaktuppgifter till företaget om man har några frågor? Detta är alla frågor som är väldigt svåra att veta svaret på innan man har handlat hos företaget i fråga. Men en sak man kan göra är att läsa andra personers erfarenheter i form av recensioner för att se vad de tyckte.

  Mer om företaget eBay

  eBay är ett multinationellt företag som grundades och lanserades i USA under 1995. eBay är verksamma på marknaden som en shoppingwebbplats där personer både har möjligheten att köpa och sälja produkter och tjänster. I 30 länder är eBay verksamt och de driver inte någon fysisk butik utan är verksamma online via sin hemsida. eBay har funnits i Sverige sedan 2006 och vid ett senare tillfälle under 2006 köpte eBay upp det svenska företaget Tradera.

  GolvvärmeButiken - Enklare än så blir det inte👏

  Vad erbjuder eBay sina kunder?

  Olika produktkategorier med flera underkategorier finns inne på hemsidan eBay samt att det finns en sökfunktion tillgänglig för kunderna där de kan söka bland alla produkter som finns i sortimentet. Kunderna kan inne på hemsidan skapa ett konto för att hålla koll på alla beställningar som hen har gjort samt skapa en lista av alla produkter som är av intresse. Om någon är intresserad av att sälja produkter via eBay så ska hen börja med att skapa ett konto på hemsidan. Säljaren ska lista ut vad det är som hen vill sälja samt hitta på ett pris för sina produkter. Efter det måste säljaren lära sig hur hen ska sköta själva leveranserna och paketera sina produkter och efter det kommer säljaren att tjäna pengar då hen säljer någon produkt via eBay.

  Hur kan kunderna kontakta kundtjänsten hos eBay?

  Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post eller ringa företaget på telefon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du handlat hos eBay? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  Hur man egentligen shoppar via eBay.

  eBay
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om eBay

  Din recension

  FAQ

  Är eBay ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om eBay. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder eBay?

  eBay är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Mode, Barn & Baby, Kosmetika & Personliga Hygienprodukter, Sport & Friluft, Hemartiklar, Elektronik, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till eBays webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.