crocs

Alla recensioner

crocs

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

crocs

Alla har vi sett dom och chansen är väldigt stor att många av oss har dem hemma. Vad handlar detta om, jo givetvis Crocs. Crocs eller foppatofflor som de även kallas är en typ av sko som många använder att välja idag. Skorna finns i många olika storlekar men även i flera olika färger, mönster och modeller samt för olika åldrar. 

Hur bra är skorna som Crocs tillverkar för miljön, eller borde man ty sig till ett annat material än just gummi då man ska köpa nya skor? Vad anser ni, ska man endast bära crocs då man befinner sig hemma är det en typ av sko som man faktiskt kan gå ut med? Ja, inne här hos oss på OmdömesStälle finns möjligheten att läsa andra personers recensioner, i detta fallet inte endast vad de anser om just crocs men bland annat det samt många andra företag. 

Information om Crocs
Crocs är ett företag som under 2002 började tillverka och sälja skor. Företaget kommer från Amerika och det grundades av två personer. För tillfället arbetar det 4 000 personer på företaget och de har en årlig omsättning på cirka 1,200 miljarder amerikanska dollar. Sedan företagets start har de sålt cirka 700 miljoner par skor till kunder runt om i världen. 

Skorna som företaget säljer kan köpas direk via deras hemsida men de har även återförsäljare i länder runt om i hela världen som säljer deras produkter, både i fysiska butiker men även online. Inne i deras egen nätbutik finns det olika kategorier, samt att skorna är kategoriserade beroende på om dom är skapade för kvinnor, män eller barn. 

Det som Crocs erjuder
Valfria produkter kan läggas till i kundkorgen online och efter det går kunder vidare med att fylla i uppgifter som har med betalningen samt leveransen att göra. Priserna varierar beroende på till vilket land kunden vill ha sitt paket men för länder i europa så gäller vanligtvis en leveranskostnad på 4,95€ - 10,95€ samt en leveranstid på mellan 3 - 7 arbetsdagar. Från och med att företaget har skickar iväg kundens paket så kommer hen att kunna spåra paketet och få en uppskattning på när det kommer att anlända. Från och med att kunden har tagit emot sitt paket så har hen möjligheten att inom 90 dagar göra en retur på sin beställning. För att göra en retur ska ett returformulär fyllas i och då en retur görs är det kunden själv som får stå för retur kostnaderna. Kundtjänsten hos Crocs kan nås via telefon, mejl eller live chatten som finns inne på hemsidan.  

Erfarenheter av Crocs och deras produkter
Är du en person som trivs då du har ett par Crocs på dig? Om du är det så skulle vi och många andra bli väldigt glada och du berättar varför just du tycker om att bära crocs. Du kan berätta för oss vad du tycker om storlekarna, om produkterna är vad du förväntat dig då du får hem dem och även annat som du kanske känner att du skulle vilja berätta om företaget eller deras produkter. 


Här kommer några klädtips.