OmdömesStälle

  Recensioner Spartoo

  E-handel är något som är otroligt smidigt. Inne nog med att det är bekvämt och enkelt att sitta hemma och shoppa allt man behöver via en dator eller mobilen, men det är även bra för att väldigt många människor har svårt att kunna ta sig till en fysisk butik. När man handlar online behöver man endast vända några få arbetsdagar för att få sina produkter och då kan man även oftast välja om man själva hämtar ut dem från närmaste ombud eller om man till och med får sina produkter levererade hem till dörren. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produktkategori och endast sälja produkter som har med deras niche att göra, medans andra har valt att ha ett så stor och brett sortiment som möjligt och säljer det mesta man kan tänka sig. Det finns en nätbutik som är verksamma i Sverige som säljer kläder, väskor och accessoarer och går under namnet Spartoo.

  Hur fungerar alla returer hos företaget? Hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd med en produkt och har företaget några fysiska butiker? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner som redan har någon erfarenhet av företaget det handlar om.

  Mer information om Spartoo

  Spartoo är ett företag som började som ett litet projekt under 2006 av tre vänner och är i dag en nätbutik med mer än 180 personer anställda. Spartoo är ett företag som inte endast är verksamma i Sverige utan även i 25 andra länder. Inne på företagets hemsida kan man hitta produkter från mer än 3 500 olika märken samt över 300 000 modeller.

  Spartoo: an #ecommerce logistics solution

  Vad kan man hitta hos företaget Spartoo?

  Hos Spartoo kan man hitta produkter för dam, herr och barn och inne i de kategorierna finns även flera olika underkategorier. Vet man vad det är man letar efter kan man använda sig av sökfunktionen för att hitta just de produkterna. Leveranstiden när det gäller inom Sverige är att paketet levereras inom 7 arbetsdagar och frakten är även gratis. Skulle det vara så att man behöver sitt paket snabbare kan man betala för att få en snabbare leverans. Skulle det vara så att man får hem en produkt och känner sig missnöjd med den kan man göra en kostnadsfri retur till företaget.

  Spartoo har ett nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få tillgång till erbjudanden och kampanjer samt att man får en rabattkupong då man först börjar prenumerera på det.

  Hur kan man komma i kontakt med kundtjänsten hos Spartoo?

  Man kan komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att ringa dem på telefon eller skicka e-post till dem. Men innan man kontaktar dem kan man alltid gå in på företagets hemsida för att läsa igenom all information och alla villkor som finns där. Skulle man vilja lämna in en reklamation ska man kontakta företaget för att sedan kunna gå vidare med sitt ärende.

  Har du handlat hos Spartoo? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension.


  Modetips.

  Spartoo
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Proffsigt!!!!

  All min kontakt m SPARTOO från början till slut har varit OTROLIGT snabb trevlig och proffsig
  Rekommenderas!!!!!👍👌

  Av: Åsa21-06-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  10
  rating

  Skriv din egen recension om Spartoo

  Din recension

  FAQ

  Är Spartoo ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Spartoo. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Spartoo?

  Spartoo är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Spartoos webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.