OmdömesStälle

  Recensioner Fotbutiken

  Varje dag tar vi oss fram tack vare hela kroppen, vi använder flera hundra muskler endast för att stå upp och för att sedan springa eller gå så använder vi ytterligare muskler. Eftersom det är ganska krävande att gå, stå eller springa hela tiden så påverkar det kroppen. Det är så klart otroligt hälsosamt och vi behöver röra på oss för att må bra. Men i synnerhet våra fötter kan bli lita ömma och sköra om vi hela tiden använder dem utan att egentligen ta hand om dem. vad man kan göra för att bättre ta hand om sina fötter är att tex gå på massage och behandlingar, men man kan även göra ”mindre” saker genom att tex köpa ett par nya inlägg som man kan lägga i sina skor. När det kommer till fotvård och produkter för fötterna så finns det olika företag som erbjuder detta, och Fotbutiken är en av dem.

  Hur bra är kvaliteten på produkterna om jag väljer att handla hos Fotbutiken? Hur länge tar leveranserna och är produkterna värda sitt pris? Om jag känner mig missnöjd med någon produkt, vart ska jag då vända mig? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer om Fotbutiken

  Nätbutik som är lanserad och grundad i Sverige. Företaget har sitt säte i Helsingborg där de sköter om lagret, kundtjänst samt andra administrativa uppgifter. Fotbutiken är verksamma online och driver i dag inte någon fysisk butik. Fotbutiken erbjuder produkter både för kvinnor och män, samt för olika fotproblem.

  Detroit: Become Human [PS4] #09 Lets Play med Smutsen

  Vad erbjuds hos Fotbutiken?

  Fotvård, nagelvård, problemlösare, skoinlägg och så vidare är olika produktkategorier som kunderna kan se inne på företagets hemsida. En sökfunktion finns även tillgänglig för kunderna att använda sig av. Postnord är företaget som levererar de beställda produkterna till kunden och om kunden väljer att göra en beställning på 400 kr eller mer så behöver hen inte stå för någon fraktkostnad. I annat fall läggs det till en kostnad som kunden kan se innan hen genomför sin beställning. Klarna har hand om betalningarna som sker via Fotbutiken så kunderna kan välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken, delbetalning eller på faktura. Den vanliga leveranstiden är mellan 1 – 2 dagar från och med att företaget har tagit emot kundens beställning.

  Hur kan Fotbutiken kontaktas?

  Kundtjänsten hos företaget kan kunderna nå antingen via telefon eller via e-post. Inne på företagets hemsida finns det även villkor och annan information som kunderna kan läsa innan de tar kontakt. De oftast ställda frågorna som kunderna brukar ställa företaget finns även besvarade inne på deras hemsida. Skulle kunderna vara i behovet av att lämna in en reklamation så kan kunderna börja med att kontakta kundtjänsten för att sedan gå vidare med sitt ärende.

  Har du någon erfarenhet av Fotbutiken? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om produktkvaliteten, leveranstiderna och även om du var tvungen att göra en retur eller en reklamation.


  Att välja rätt par skor för fötterna.

  Fotbutiken
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Snedställd sula

  Köpte ett par sulor. Den ena var feltillverad, snedställd.
  Upplyste detta för fotbutiken, som genast levererade mig ett nytt par, helt utan ersättning.
  Det kallar jag service på hög nivå.
  Tack till fotbutiken för god service..👍🙋🍀

  Av: Zandrie Göthlund25-08-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  10
  rating

  Skriv din egen recension om Fotbutiken

  Din recension

  FAQ

  Är Fotbutiken ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Fotbutiken. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Fotbutiken?

  Fotbutiken är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Fotbutikens webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.