OmdömesStälle

  Recensioner Adidas

  Att träna

  och att röra på sig är något som vi alla måste komma ihåg att göra. När man gör det blir man mycket gladare, man blir starkare och man orkar mycket bättre i vardagen både psykiskt och fysiskt. Och om det är så att man inte tycker om att gå på gym så behöver man inte heller gör det. Det räcker med att man går på långpromenader, går ut och springer eller så skaffar man sig en hobby som tex fotboll eller handboll. Men om man är van att träna och man brukar göra det så vet man även att motivationen går lite upp och ner hela tiden. Man är inte alltid så motiverad som man kanske skulle vilja vara. Har man slut på motivationen så kan man kolla på olika sociala medier på personer man ser upp till, man kan kolla på olika motiverande videon och en sak som man även kan göra är att köpa nya träningskläder, eftersom det har en tendens att motivera många människor. Det finns många olika märken och butiker att välja mellan då det kommer till träningskläder. Men ett av dessa företag är Adidas.

  När man läser andra personers recensioner kan man få svar på frågor som man kanske undrat över en längre tid. Det är alltid bra att både läsa och skriva recensioner då man har några erfarenhet av olika företag, eftersom det kan hjälpa andra människor i framtiden.

  Mer information om Adidas

  Adidas är ett företag som är både grundat och lanserat i Tyskland under 1949 och de är verksamma genom att erbjuda sina kunder kläder och skor till ett flertal olika sporter. Samma år som företaget lanserades hade de 12 stycken anställda och dagligen tillverkade då cirka 50 par skor. I dagsläget arbetar det nästan 40 000 på Adidas och de tillverkar tusentals skor varje dag och de är i dag ett av världen största märken inom sportindustrin.

  Vad erbjuder Adidas sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika produktkategorier men om man vet vad man är ute efter så kan man använda sig av sökfunktionen. Adidas har en egen hemsida och nätbutik där man kan inhandla deras produkter men man kan även hitta deras produkter i de flesta andra sportbutikerna. Om man köper en produkt från Adidas och sedan känner sig missnöjd så har man 30 dagar på sig att göra en retur från och med att man har fått hem sin produkt. Alla produkter som man beställer via Adidas kommer att levereras med Fedex och leveranstiderna varierar beroende på var man bor.

  Hur kan man komma i kontakt med Adidas?

  Om man skulle vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst så kan man göra det antingen genom att skicka e-post till dem och de försöker att svara på alla frågor de från inom 12 till 24 timmar. Adidas har även en egen livechatt som man kan kontakta.

  Har du handlat hos Adidas? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget.


  Adidas.

  BENISLAV & DENKOV - ADIDAS MAJIC (MUSIC VIDEO)

  Adidas
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  TREFOIL TEE T-shirt för barn

  Varan motsvarar beskrivningen, servicen var även superbra! Jättenöjd och jag kommer givetvis beställa igen :)

  Av: Hanna04-10-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  10
  rating

  Skriv din egen recension om Adidas

  Din recension

  FAQ

  Är Adidas ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Adidas. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Adidas?

  Adidas är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Mode, Sport & Friluft. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Adidass webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.