OmdömesStalle

  Recensioner Boohoo

  Intresset för mode och kläder är något som växer hela tiden bland en massa människor, både bland kvinnor och män samt både yngre och äldre. Med kläder och olika stilar kan man få vara kreativ, man kan uttrycka sin personlighet med olika färger och former samt att man kan skapa helt unika stilar genom att plussa ihop olika saker. Om man har ett intresse för mode eller annars bara är ute efter nya kläder så måste man hitta en plats där man kan införskaffa sig nya plagg. En sak man kan göra är att åka till några fysiska butiker, se hur utbudet ser ut och sedan se om man hittar något som faller i smaken eller inte. Men att göra det kan ofta vara ganska tidskrävande, samt att utbudet inte alltid är så stort och så kanske det inte finns så många olika storlekar att välja mellan. Så därför är det bra att man kan handla via nätet. Det är smidigt, det går relativ fort, man behöver inte anpassa sig till några öppettider samt att man behöver inte ens lämna hemmet. Det finns många olika nätbutiker som säljer kläder, och ett av dessa företag är Boohoo.

  Genom att läsa andra personers recensioner kan man finna svaret på många knepiga frågor som man inte annars skulle fått besvarad utan någon egen erfarenhet. Det är alltid bra att både läsa och skriva recensioner om man har några tankar eller åsikter om ett företag, eftersom det kan hjälpa personer i framtiden.

  Mer information om Boohoo

  Boohoo är ett företag som är både grundat och lanserat under 2009 och de ville skapa företaget eftersom de vill att alla ska känna att mode är roligt och att man kan skapa sig en egen stil, utan att det ska behöva kosta massa pengar. Varje vecka kommer det till mer än 500 produkter på företagets hemsida. Boohoo har även en egen app till mobilen som man kan shoppa via.

  Try on haul | Boohoo

  Vad erbjuder Boohoo sina kunder?

  Inne på företagets hemsida finns det olika produktkategorier med olika plagg, och på företaget hemsida kan man även se vilka produkter som är nya för sortimentet samt vilka produkter som är de som säljer bäst. När man gör en beställning kan man välja mellan standard eller expressleverans. Standardleveransen tar mellan 8–11 arbetsdagar och express är upp till 3 arbetsdagar. Man kan även beställa produkter till andra länder än Sverige men då kommer kostnader och leveranstider att vara lite annorlunda. Klarna har hand om alla betalningar via hemsidan vilket betyder att man kan välja mellan att betala med kort, internetbanken, faktura eller på delbetalning.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Boohoo?

  Inne på hemsidan finns de oftast ställda frågorna besvarade, där kan man gå in och läsa om det är något som man undrar över. Vill man komma i kontakt med kundtjänsten kan man göra det via e-post, eller så kan man skicka meddelande via Facebook eller Twitter.

  Har du någon erfarenhet av Boohoo? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension.


  Boohoo.

  Boohoo
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  3
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  4
  Leverans
  rating
  4

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Värdelös kvalitet

  Värdelös kvalitet, skulle inte rekommendera någon att köpa kläder här om det inte är för att du endast ska använda kläderna en gång :) kass kundservice som menar på att ”noppror” som uppstod på mina byxor efter 2h användning inte är ett fel utan så reagerar tyg - Ja absolut, så reagerar tyg av usel kvalitet.

  Av: Elin11-04-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  3
  rating

  Skriv din egen recension om Boohoo

  Din recension

  FAQ

  Är Boohoo ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Boohoo. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 3/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Boohoo?

  Boohoo är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Boohoo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.