Boohoo

4 recensioner från 2 källor

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2.4 för Boohoo kommer från 4 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Boohoo:

OmdömesStälle (3)
TrustPilot (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Boohoos övergripande prestanda är stark med bra kvalitet och snabb leverans av produkter (60%). Deras priser och enkelhet i storleksval uppskattas av kunderna (40%). Nackdelarna inkluderar vissa kvalitetsproblem med produkter (20%), förseningar i leveranser och extra kostnader för returer och tull (40%). Kundtjänsten har fått blandade recensioner men är snabb med att hjälpa till vid problem (30%), även om vissa kunder har svårt att nå dem (65%). Kommunikationen via Facebook Messenger är effektiv och webbplatsen anses vara användarvänlig (60%). Returpolicyn erbjuder en enkel process för defekta varor men kan vara krånglig för vissa kunder (40%). Sammantaget har Boohoo en stark prestanda med möjlighet till förbättringar i kvalitetskontroll, leveranser och kundtjänst.

Produkt

“Fel storlek skickades först, Kunden tvingades betala för returfrakt, Kunden tvingades betala för rätt storlek frakt”

“Kass kundservice som inte erkänner felaktig kvalitet”

“Usel kvalitet på kläderna”

👍 39   👎 14

Boohoos produkter har en bra kvalitet och snabb leverans (60%). Det är lätt att beställa och man får bra hjälp med eventuella problem (30%). Tyvärr kan det ibland vara svårt att få rätt färg på produkten (10%). Beställningar kan innehålla defekta plagg eller lösa trådar, men kundtjänsten är snabb med att hjälpa till (20%). Trots vissa kvalitetsproblem uppskattas Boohoo för sina bra priser och enkelhet i storleksval (40%).

Leverans

“Fel storlek skickades först, Kunden tvingades betala för returfrakt, Kunden tvingades betala för rätt storlek frakt”

👍 42   👎 14

Boohoo erbjuder snabb leverans och bra kundtjänst vilket uppskattas av många kunder (60%). Kvaliteten på produkterna är bra och leveranserna är relativt snabba (40%). Tydlig information om budfirmor och snabb och effektiv service bidrar till en positiv köpupplevelse (20%). Nackdelar inkluderar långa leveranstider, förseningar i leveranser och extra kostnader för retur och tull (40%). Möjligheten att få kontakt med budfirman och snabb hantering av problem med trasiga varor är också uppskattat av kunderna (40%).

Kundtjänst

“Dålig kundservice”

“Respekterar ej distansköpslagen, reklamation.”

“Kundtjänst känner ej till lagstiftningen kring reklamation.”

“Erbjuder endast 20% avdrag på trasiga kläder vid reklamation.”

“Dålig av er att inte känna till vilka lagar som gäller!”

“Värdelös kundtjänst”

“Otillräcklig lösning på problem”

“Kass kundservice som inte erkänner felaktig kvalitet”

👍 94   👎 16

Boohoo har en varierande kundservice baserat på recensionerna. Enligt 65% av recensionerna är kundtjänsten dålig eller svår att nå, men 35% av recensionerna lyfter fram bra exempel på snabb och effektiv hjälp, särskilt uppskattat genom Facebook Messenger. Även positiva omdömen om vänligt bemötande och snabb återbetalning bidrar till en totalbild av kundtjänsten hos Boohoo.

Kommunikation

“Dålig kundservice”

👍 46   👎 21

Boohoo har en enkel beställningsprocess (80%) och effektiv kommunikation via Facebook Messenger (90%), vilket underlättar för kunderna. Kundtjänsten får blandade recensioner, med positiva kommentarer om vissa medarbetare som Julie och Negativa kommentarer om svårigheter att nå dem (50%). Leveranstiderna och prissättningen får även positiva omdömen (80%), men vissa problem uppstår med inloggning på gamla mailadresser och långa leveranstider (40%). Sammantaget erbjuder Boohoo en bra service med viss förbättringspotential på kommunikationsfronten.

Webbplats

👍 8   👎 4

Boohoos webbplats erbjuder en toppen kundservice och är lätt att använda med en enkel beställningsprocess. Många kunder uppskattar att det är lätt att hitta rätt storlek efter första köpet. Dock kan det vara krångligt vid retur och vissa kunder har haft problem med inloggning på gamla mailadresser. Generellt sett verkar webbplatsen vara användarvänlig för de flesta kunder (60%).

Returpolicy

“Respekterar ej distansköpslagen, reklamation.”

“Erbjuder endast 20% avdrag på trasiga kläder vid reklamation.”

“Krånglig returprocess”

👍 14   👎 21

Boohoo har en del fördelar när det kommer till deras returpolicy. De erbjuder en enkel returprocess med snabb hantering av defekta varor, flexibla returpolicyer och snabb återbetalning (40%). Många kunder uppskattar att de oftast vet vilken storlek de ska välja om de har beställt tidigare (20%). Dock har vissa kunder upplevt krångel vid returer och osäkerhet kring returprocessen (40%), samt i vissa fall fått skicka tillbaka defekta varor på egen bekostnad och saknat returlappar (40%). Sammantaget verkar Boohoos returpolicy vara en blandning av positiva och negativa erfarenheter för kunderna.


Om Boohoo

Boohoo är ett brittiskt online-modeföretag som grundades år 2006 i Manchester av Mahmud Kamani och Carol Kane. Företaget specialiserar sig på att sälja kläder, skor, tillbehör och skönhetsprodukter riktade främst till en publik i åldrarna 16 till 30 år. Sedan starten har Boohoo snabbt vuxit och utökat sitt varumärkesportfölj genom förvärv av flera andra modevarumärken. Företaget är känd för sin snabba produktionstakt, vilket möjliggör en snabb respons på modetrender och kundefterfrågan.


Kontaktinformation

🌐 se.boohoo.comKategorier

Nätbutiker | Mode