OmdömesStalle

  Recensioner Bokus Play

  Att läsa böcker är något som väldigt många tycker om att göra, man lever in sig i boken och kan verkligen föreställa sig hur allt känns och ser ut. Dock kan det nuförtiden vara lite svårt att hitta tiden till att läsa böcker, eftersom det kan ta ganska länge att läsa ut en hel bok. I dagsläget har man fullt upp med att göra vardagssysslorna, hämta och föra barnen, träna etc, plus att man ofta även kan fastna framför alla skärmar. Men i dagsläget så kan man faktiskt lyssna på böcker, då kan man välja att lyssna medans man gör något annat som tex att laga mat eller att städa. I Sverige finns det några olika företag som erbjuder ljudböcker och även elektroniska e-böcker, ett av dessa företag är Bokus Play.

  Mer information om Bokus Play

  Bokus Play är en tjänst som drivs och ägs av företaget Bokus. Bokus i sig har funnits sedan 1997 i Sverige och är idag en bokhandel på nätet med över 10 miljoner titlar att välja och vraka mellan. Företagets vision är att alla ska kunna få uppleva läsarglädje varenda dag, och att böcker ska öppnar nya dörrar, ge avkoppling och skapa gemenskap genom att tex läsa böcker tillsammans med hela familjen. Bokus huvudkontor ligger i Stockholm i Sverige och där jobbar det allt som allt 19 personer som sköter om inköp, marknad, sajt mm.

  Ljudböcker.

  Vad kan man hitta hos Bokus Play?

  Om man vill börja lyssna på ljudböcker hos Bokus Play ska man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan börja prenumerera. Om man är helt ny kund kan man prova tjänsten gratis i 14 dagar, och efter att de tiden har gått ut kommer tjänsten att kosta 79 kr i månaden. Om man väljer att prenumerera på tjänsten Bokus Play kommer man även at få 5% rabatt på Bokus, 10& rabatt hos Akademibokhandeln, 30% rabatt på presentpapper och snören hos Akademibokhandeln samt alltid fri frakt online hos Bokus och Akademibokhandeln.

  Hos Bokus Play finns det 2 stycken olika abonnemang att välja mellan. Det finns Bokus Play Bas där man får en 14 dagars fri provperiod samt att man kan lyssna på 1 valfri bok i månaden. Det andra abonnemanget är Bokus Play Premium där man även får 14 dagars fri provperiod och man kan även lyssna på ett obegränsat antal böcker i månaden.

  Hur ska man göra om man vill kontakta Bokus Play?

  Om man undrar över något och vill komma i kontakt med Bokus kundtjänst kan man göra det under vardagar mellan 08:00-20:00. På hemsidan kan man fylla i ett kontaktformulär som Bokus sedan kommer att svara på eller så kan man ringa dem (010 741 98 00) eller skicka e-post (kundservice@bokus.com). Innan man kontaktar Bokus och ställer sina frågor kan man gå in på företagets hemsida och sedan gå in på fliken ”vanliga frågor och svar”.

  Har du någon erfarenhet av att lyssna på böcker hos Bokus Play? Om du har det ska du inte glömma att lämna en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte om dem.

  Bokus Play
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (2)

  2.6
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  4
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Bokus Play suger

  Bokus Play är den sämsta av alla bok-appar jag har provat. Den laddar och laddar och laddar och .... Spelar ingen roll om man startar om mobilen. Spelar ingen roll om man tar bort alla aktiva appar i mobilen -den laddar och laddar o sv. Klart sämst. Välj en annan.

  Av: Anna19-06-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  3
  rating

  Oseriöst blufföretag?

  I princip omöjligt att hitta kontaktuppgifter till Bokus.
  Rörigt och vilseledande material. Beställda och betalda ljudböcker som plötsligt ej går att läsa eller ladda ner. = Skitföretag

  Av: Kalle Andersson05-05-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen recension om Bokus Play

  Din recension

  FAQ

  Är Bokus Play ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Bokus Play. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2.6/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Bokus Play?

  Bokus Play är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bokus Play gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.