Apuls24

Alla recensioner

Apuls24

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn

Goalinn

1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline

Dackonline

4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

Apuls24

Att träna och röra på sig är något som väldigt många redan gör och har ett stort intresse av, vilket är bra. Men alla borde träna. När man pratar om träning behöver det inte betyda att man ska spendera 10-tals timmar i gymmet varje vecka, utan det kan handla om något så enkelt som att gå långpromenader, simma, löpträna eller börja med någon lagsport. Många personer känner sig inte riktigt trygga med att gå till ett gym eller till någon allmän plats för att träna, därför just finns det hemsidor som säljer redskap, maskiner och produkter som är gjorda för att kunna användas i ett hemmagym. I Sverige finns det ett flertal olika företag som just säljer dessa produkter för ett hemmagym, och ett av dem är Aplus24.

Mer information om företaget Aplus24
När hela företaget startade gick det bra för dem redan från början och idag har Aplus24 Sveriges största utbud av aktivitet, fitness och välmående. De som startade detta företag vill se till så att många personer kunde få en mer aktiv vardag, utan att behöva lägga många tusentals kronor på det. 

Vad erbjuder Aplus24 sina kunder?
I företagets sortiment finns det omfattande träningsutrustning för allt inom sport och träning. Aplus24 erbjuder inte bara träningsmaskiner och träningsredskap, utan de har även ett sortiment som består av kosttillskott som tex proteinpulver och superfoods. När man går in på företagets hemsida kan man använda sig av sökfunktionen för att hitta exakt vad man är ute efter, men man kan även bläddra genom olika kategorier samt se vilka produkter som är på rabatt för tillfället. På hemsidan finns det kategorier som tex kosttillskott, vård, wellness, yoga, pulsklocka mm. 

När man gör en beställning hos Aplus24 kommer de att skicka den så snabbt som möjligt, och därför kommer produkten att vanligtvis anlända 2–5 dagar efter att man har lagt sin beställning. Skulle det vara så att produkten är en beställningsvara och leveransen tar mer än 7 dagar kommer du som kund att bli informerad om det. Om man gör en beställning på över 499 kr kommer frakten att vara gratis, är beställningen under 499 kr kommer fraktkostnaden att vara 39 kronor. Alla paket och leveranser skickas med DB Schenker. 

Hur kan man komma i kontakt med Aplus24?
Om man undrar över något och skulle vilja ställa en fråga till företaget kan man börja med att gå in på Aplus24s hemsida. Där kan man sedan läsa all information som finns, eftersom chansen är stor att man hittar svaret på sin fråga där. Om det skulle vara så att man inte får svar på sin fråga eller om man ändå vill kontakta företagets kundtjänst kan man antingen nå dem via e-post (info@aplus24.se), via telefon (08 40 300 163), eller så kan man fylla i ett kontaktformulär som finns på hemsidan där man kan skriva sitt meddelande. 

Har du handlat träningsrelaterade produkter hos Aplus24? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte och tänkte om dem.