Träningsmaskiner

Alla recensioner

Träningsmaskiner

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

T
Therese
USELT!!! Beställde för över 1 och en halv månad sedan och har fortfarande inte fått mina Slamballs. Man får ingen återkoppling och när man vill få tillbaka pengarna så duckar dom. BESTÄLL ALDRIG FR...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  USELT

  USELT!!! Beställde för över 1 och en halv månad sedan och har fortfarande inte fått mina Slamballs. Man får ingen återkoppling och när man vill få tillbaka pengarna så duckar dom. BESTÄLL ALDRIG FRÅN DOM!!!

  Riktigt kass, får ingen information om försening på varorna förs än jag själv mailar och frågar 12 dagar efter beställningen var lagd, och då stod det att båda varorna fanns på lager. Väntar fortfarande på leverans ca 1 månad efter beställning. Rekommenderar inte att handla här…


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn

Goalinn

1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline

Dackonline

4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

Träningsmaskiner

Om Träningsmaskiner
Träningsmaskiner är en hemsida som säljer träningsrelaterade produkter och strävar efter att vara den ledande återförsäljaren av träningsredskap i Sverige, de erbjuder bra priser, ett väldigt brett sortiment och de har goda kunskaper om träningsmaskiner. Träningsmaskiner är en del av Zidcore AB. 

Vad erbjuder Träningsmaskiner?
På företagets lättnavigerade hemsida kan du enkelt gå igenom alla kategorier de erbjuder för att hitta vad just du är ute efter, det finns allt från crossfit till kampsporter. Det första du kommer att se då du går in på hemsidan är veckans bästa erbjudanden och vilka produkter som är populärast just nu. För att företaget alltid ska kunna erbjuda sina kunder produkter av hög kvalitet testar de produkterna från olika leverantörer med att hjälpa av frivilliga testpersoner. Dessa testpersoner från att prova produkten i 3 månader och minst 3 gånger i veckan, vem som helst kan få bli en testperson och skulle du vara intresserad är det bara att kontakta företaget. 

När du hittat något på hemsidan du vill beställa är det dags för betalningen, den kan du göra på några olika sätt. Du kan välja faktura, delbetalning, leasing, kortbetalning eller förskottsbetalning.  Om du tycker att leasingen låter spännande är det inga problem att fixa det, det är en förmånlig långtidshyra där kostnaden kommer att bli fördelad under tiden. Dock kan du endast leasa om du har ett företag men privatpersoner kan välja delbetalning som fungerar nästan lika. Företaget kommer att leverera träningsmaskinerna snabbt till en valfri adress helt utan någon fraktavgift. Om du gör en beställning på över 1 000kr kommer det att vara fri frakt, skulle du dock beställa under det priset kommer det att tillkomma en fraktavgift på 99kr. Produkterna du har beställt kommer oftast direkt från leverantörens lager till dig, därför kan Träningsmaskiner erbjuda så snabb frakt som möjligt. Leveranstiden kan variera lite men normalt är det mellan 2–10 dagar. Om du får hem en vara och inte är nöjd gäller det en full retur och ångerrätt inom 14 dagar efter att du mottagit din produkt. När du ska returnera något måste produkten vara oanvänd och i original tillstånd, du som kund behöver kanske betala eventuell returfrakt. Skulle de vara så att du redan monterat varan men känner att du inte är nöjd kan det göras ett prisavdrag på 20% vid återbetalningen

Komma i kontakt med Träningsmaskiner
Företaget erbjuder en väldigt professionell kundsupport så har du några frågor så tveka inte att höra av dig. Du kan komma i kontakt med dem genom att chatta med dem direkt på hemsidan, ringa dem eller skicka ett mejl. Om du upptäcker att något är fel och du vill lämna in en reklamation ska du göra det inom skälig tid efter att du upptäckt felet. Om garantin redan skulle gått ut är det du som kund som ansvarar att påvisa att felet redan fanns vid leveranstillfället, tex med en bild. 

Vad tycker du?
Har du beställt något från Träningsmaskiner? Skriv då en recension och berätta vad du tyckte om både företaget och kvaliteten på produkten du fick hem.