OmdömesStälle

  Recensioner Sportamore

  Om Sportamore

  Sportamore är Sveriges största sportbutik online och har endast ett enda mål, vilket är att få en kund att älska Sportamore. Hösten 2008 grundades företaget Sportamore och eftersom de har skalat bort allt onödigt krångel har de vuxit väldigt snabbt. Förutom i Sverige finns Sportamore idag i Norge, Danmark och Finland sedan 2012 och under 2019 kommer de även att öppna i Frankrike. Företaget har inga fysiska butiker utan bara online på nätet.

  Vilka produkter erbjuder Sportamore

  Sportamore erbjuder allt du behöver för sport, med snabba leveranser och alltid till rätt pris. Sportamores hemsida är lättnavigerad och tydlig att använda du kan smidigt kolla igenom de olika kategorierna eller filtrerar utgående från vad du är ute efter. De erbjuder ett brett utbud för både herr, dam och barn och du kan lätt bli inspirerad av deras stora utbud av sportutrustning, kläder och skor. Hos företaget kan du hitt allt från de kändaste sportmärkena men även mer budgetmärken för dig som inte anser det vara viktigast att ha de populäraste märkena. När du är kund hos Sportamore blir du alltid erbjuden fria returer och fri frakt om du handlar över 299 kr, du kan även välja det populära alternativet vilket är hemleverans. Om du är intresserad av alla produkter som Sportamore erbjuder och även när de får in nyheter kan du ta och prenumerera på deras nyhetsbrev som kommer direkt in till din inkorg på e-posten.

  För att du alltid ska känna dig trygg hos Sportamore erbjuder de dig 30 dagars öppet köpt, det innebär att du i lugn och ro kan kolla och känna på produkten hemma och passar den inte eller om det inte var rätt kan du alltid returnera varan genom att klistra på retursedeln och skicka tillbaka den. För att du även ska känna dig så trygg som möjligt erbjuder Sportamore även prisgaranti så att du vet var du kan hitta de bästa priserna på marknaden. Om du handlar något via Sportamore och sedan hittar samma vara billigare någon annanstans på nätet eller i fysisk butik kommer de att betala mellanskillnaden mellan deras pris och det lägre priset till dig. När du beställer något via Sportamore kommer leveranstiden att vara mellan 1 till 4 arbetsdagar, skulle det dock vara en beställningsvara som inte finns i lagret kommer det att ta mellan 5 till 10 arbetsdagar. Under varje produkt på hemsidan kan du kolla leveranstiden.

  Kontakta Sportamore

  Sportamores kundservice har blivit prisbelönt många gånger och de ger hela tiden den bästa tänkbara servicen. Företagets målsättning är att alltid finnas tillgängliga på telefon, mejl, chatt och även Facebook. Sportamore ansvarar för produkter som kommer bort vid leverans till kund eller skadas, du kan endast reklamare en vara som har ett ursprungligt fel. Vill du lämna in en reklamation kan du göra det via telefon eller på e-post, är varan sliten utav användning går det inte att reklamera den längre.

  Brukar du handla på Sportamore?

  Brukar du köpa dina sportartiklar hos Sportamore? Skriv då en egen recension om företag och berätta vad du tycker.

  Reklamfilm från Sportamore.

  Sportamore
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (2)

  5.2
  50% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  4
  Tjänst
  rating
  4
  Prissättning
  rating
  6
  Leverans
  rating
  7

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Min beställning och retur

  Hej!
  Senaste beställning blev på tok för liten . Trodde att era M storlekar motsvara min M storlek !
  Det blev retur. Det skulle vara bra om ni hade en storleksguide direkt på sidan där man beställer kläder! Fann en Sportamore storleksguide ,den var ju helt rörig ....
  Prissättningen vill jag också ge en känga för. Olika priser på samma artikel på( röda priser). Min retur artikel är på 479 kr. Om jag beställer igen så är den dyrare också med röd prissumma !!?
  Mvh Eva-Maria

  Av: Eva-Maria Sandberg Larsson09-10-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  6.5
  rating

  Hastighet

  Hej!
  Ett av era bud var under tidig kväll och lämnade paket( troligtvis).
  Han brände förbi vår uteplats i alldeles för hög hastighet. Vi bor på en innergata där gånghastighet är en självklarhet då många barn finns i området. När han svängde höger längst ner i hörnan körde han på grannens mur och slog av en Sten. Detta måste synas på bilens framskärm, höger sida. Tid: 19.05. Budet var en man med långt helskägg och mörkt hår. Grannen och jag pratade med honom men han bara sa förlåt och trodde att det kanske skulle reda ut situationen. Det är en katastrof att yrkesförare beter sig på ett så respektlöst sätt. Det är en av era förare! Vad är er policy när det gäller att hålla sig till säkerhet och trafikregler? I detta fall har han gjort fruktansvärt övertramp vad det gäller allt vad trygghet och trafiksäkerhet!
  Återkom gärna så fort som möjligt!

  Mvh
  John Berglund
  Polis Larssons väg
  Klagshamn

  Av: John Berglund11-06-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  4
  rating

  Skriv din egen recension om Sportamore

  Din recension

  FAQ

  Är Sportamore ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Sportamore. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 5.2/10, med 50% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Sportamore?

  Sportamore är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Sportamores webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.