OmdömesStälle

  Recensioner Gorilla Sports

  Att träna

  och att röra på kroppen är något utav det viktigaste som finns. Att röra på sig är inte endast bra för kroppen och för musklerna utan det är otroligt hälsosamt för både hjärta och hjärna. När det handlar om att röra på sig betyder det inte att man måste spendera flera timmar i veckan i ett gym. Det kan helt enkelt betyda att man kan gå en lång promenad någon gång i veckan, man kan välja att cykla till jobbet istället för att ta bilen eller så kan man kanske skaffa sig en hobby som till exempel en lagsport. Träning behöver inte ta över hela livet för dem som inte vill det, men träning borde ändå vara en del av allas liv på något sätt. Att hitta motivationen kan vara svårt, vissa personer väljer då att kolla på inspirerande videon, andra inspireras av andra människor på gymmet och vissa kanske inspireras av att shoppa gym relaterade produkter. Ett företag som erbjuder sportrelaterade produkter är Gorilla Sports.

  Frakten, hur fungerar den om man köper en stor produkt hos Gorilla Sports? Eventuell retur eller till och med reklamation vart ska man vända sig? det är bara några av alla frågor man kan få svaret på genom att läsa andra personers recensioner

  Mer information om företaget Gorilla Sports

  Under 2005 lanserades och grundades företaget i Sverige och de drivs i dag av Fryskap AB och har sitt säte i Stockholm. Företaget är inte endast verksamma i Sverige utan även i andra delar av Europa och de är verksamma online, och driver inte någon fysisk butik.

  Vad erbjuder Gorilla Sports sina kunder?

  Hemmagym, fria vikter, gympaket och funktionellt är några produktkategorier som finns inne på företagets hemsida, samt att det finns en sökfunktion som kunderna kan använda. Om kunderna väljer att göra beställningar via hemsidan som överstiger 600 kr så läggs det inte till någon fraktkostnad på kundens beställning, i annat fall gäller en fraktavgift på 150 kr. Den normala leveranstiden på beställningar är mellan 5 – 10 dagar, och beställs det produkter på 30 kg eller mer så delas beställningen upp på fler paket. Klarna är företagets som har hand om betalningarna som sker via hemsidan och kunderna kan välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken, delbetalning eller på faktura. 30 dagar öppet köp gäller på produkterna hos företaget, från och med att kunden har mottagit sin beställning.

  Hur kan kunderna kontakta Gorilla Sports?

  Kundtjänsten hos företaget kan nås genom antingen är e-post eller via telefon, samt att det är oftast ställda frågorna finns besvarade inne på företagets hemsida. Där i finns frågor besvarade som till exempel frakt och leverans samt retur och reklamation. Är kunden i behov av att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta kundtjänsten för att kunna gå vidare med sitt ärende.

  Har du några erfarenheter, tankar eller åsikter om företaget Gorilla Sports? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte och tänkte om dem.


  Produkt man kan hitta hos Gorilla Sports.

  Detta kan du göra för att fler ska handla i din nätbutik

  Gorilla Sports
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Gorilla Sports

  Din recension

  FAQ

  Är Gorilla Sports ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Gorilla Sports. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Gorilla Sports?

  Gorilla Sports är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Gorilla Sportss webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.