Gorilla Sports

Alla recensioner

Gorilla Sports

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn

Goalinn

1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline

Dackonline

4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

Gorilla Sports

Att träna och att röra på kroppen är något utav det viktigaste som finns. Att röra på sig är inte endast bra för kroppen och för musklerna utan det är otroligt hälsosamt för både hjärta och hjärna. När det handlar om att röra på sig betyder det inte att man måste spendera flera timmar i veckan i ett gym. Det kan helt enkelt betyda att man kan gå en lång promenad någon gång i veckan, man kan välja att cykla till jobbet istället för att ta bilen eller så kan man kanske skaffa sig en hobby som till exempel en lagsport. Träning behöver inte ta över hela livet för dem som inte vill det, men träning borde ändå vara en del av allas liv på något sätt. Att hitta motivationen kan vara svårt, vissa personer väljer då att kolla på inspirerande videon, andra inspireras av andra människor på gymmet och vissa kanske inspireras av att shoppa gym relaterade produkter. Ett företag som erbjuder sportrelaterade produkter är Gorilla Sports.  

Frakten, hur fungerar den om man köper en stor produkt hos Gorilla Sports? Eventuell retur eller till och med reklamation vart ska man vända sig? det är bara några av alla frågor man kan få svaret på genom att läsa andra personers recensioner 

Mer information om företaget Gorilla Sports
Under 2005 lanserades och grundades företaget i Sverige och de drivs i dag av Fryskap AB och har sitt säte i Stockholm. Företaget är inte endast verksamma i Sverige utan även i andra delar av Europa och de är verksamma online, och driver inte någon fysisk butik. 

Vad erbjuder Gorilla Sports sina kunder?
Hemmagym, fria vikter, gympaket och funktionellt är några produktkategorier som finns inne på företagets hemsida, samt att det finns en sökfunktion som kunderna kan använda. Om kunderna väljer att göra beställningar via hemsidan som överstiger 600 kr så läggs det inte till någon fraktkostnad på kundens beställning, i annat fall gäller en fraktavgift på 150 kr. Den normala leveranstiden på beställningar är mellan 5 – 10 dagar, och beställs det produkter på 30 kg eller mer så delas beställningen upp på fler paket. Klarna är företagets som har hand om betalningarna som sker via hemsidan och kunderna kan välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken, delbetalning eller på faktura. 30 dagar öppet köp gäller på produkterna hos företaget, från och med att kunden har mottagit sin beställning. 

Hur kan kunderna kontakta Gorilla Sports?
Kundtjänsten hos företaget kan nås genom antingen är e-post eller via telefon, samt att det är oftast ställda frågorna finns besvarade inne på företagets hemsida. Där i finns frågor besvarade som till exempel frakt och leverans samt retur och reklamation. Är kunden i behov av att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta kundtjänsten för att kunna gå vidare med sitt ärende. 

Har du några erfarenheter, tankar eller åsikter om företaget Gorilla Sports? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte och tänkte om dem.  


Produkt man kan hitta hos Gorilla Sports.