MyBeat

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för MyBeat kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för MyBeat:

Trustpilot

Erfarenheter med Leverans Leverans

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. MyBeat erbjuder smidig och enkel fakturering via mail och autogiro som fungerar utmärkt (70% positivt). Företaget har bra täckning och kvalitetsprodukter, vilket gör kunderna jättenöjda (60% positivt). Trots en kluddig början med vissa tekniska problem, fungerar abonnemanget problemfritt efteråt (75% positivt). Dock finns det klagomål om att företaget har tagit sig vatten över huvudet, vilket ger ett negativt intryck (40% negativt). Avstängning vid uppsägning i appen är omedelbar, vilket är en fördel (90% positivt). Sammantaget verkar MyBeat erbjuda en bra service och produkter, men behöver arbeta på att lösa eventuella tekniska problem för att förbättra kundupplevelsen.

👍 22   👎 8

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.