Maxulin

5 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2.4 för Maxulin kommer från 5 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Maxulin:

TrustPilot (5)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Maxulin har många negativa aspekter enligt recensionerna, inklusive en produkten med ingen märkbar effekt och oetiska försäljningstekniker. Dess förvirrande prisstruktur och dåliga kundtjänst drar också ner helhetsintrycket av företaget. Kommunikationen är bristfällig med långsamma svarstider och felaktig information. Returpolicyn är kontroversiell och får generellt låga betyg. Företaget behöver förbättra flera områden för att upprätthålla trovärdighet och öka kundnöjdheten.

Produkt

“Försök att tvinga kunden att ta emot och betala för produkten”

“Försäljningstaktiken är vilseledande och lurig”

“Produkten verkar vara ineffektiv och olämplig för målgruppen”

“Fungerar inte”

“Oseriöst företag”

👍 0   👎 5

Maxulin verkar inte leva upp till förväntningarna hos användarna med en märkbar skillnad eller positiv effekt (-100%). Dessutom använder företaget oetisk försäljningsteknik och anses vara oseriöst av vissa kunder (-100%). Många upplever att produkten inte fungerar och inte gör någon skillnad (-100%). Det finns alltså många negativa aspekter kopplade till Maxulin enligt dessa recensioner.

Leverans

“Avbeställde maxulin efter 3 månader, Lite otrevlig kundtjänst, Dyrt”

“Försäljningstaktiken är vilseledande och lurig”

“Oseriöst företag”

👍 0   👎 2

Maxulin har en förvirrande prisstruktur och påminnelseavgifter, vilket kan vara en nackdel för många kunder (50%). Dess effekt verkar inte vara märkbar för vissa användare, vilket kan vara ett hinder för dem som letar efter en effektiv produkt (50%). Sammantaget har Maxulin vissa negativa aspekter som kunder bör beakta innan de använder produkten.

Kundtjänst

“Avbeställde maxulin efter 3 månader, Lite otrevlig kundtjänst, Dyrt”

“Riktigt dålig kundtjänst”

“Ingen återkoppling vid avbeställning”

“Inte informerade om ångerrätt”

“Försök att tvinga kunden att ta emot och betala för produkten”

“Kundtjänst svarar snabbt och uppsägning av abonnemang möjligt”

“Oseriöst företag”

👍 0   👎 8

Maxulins kundtjänst har blandade recensioner med vissa negativa aspekter som en otrevlig attityd, dålig service och brist på återkoppling. Företaget verkar även ha använt tvivelaktiga metoder såsom att ljuga om lagstadgad ångerrätt och ringa upp kunder med bristfällig information. Det är även svårt för kunder att avsluta abonnemang och returnera produkter. Trots detta verkar företaget inte göra någon stor skillnad för sina kunder enligt recensionerna. Sammanfattningsvis verkar Maxulins kundtjänst behöva förbättras för att upprätthålla en bättre kundrelation och trovärdighet. (33.3%)

Kommunikation

“Riktigt dålig kundtjänst”

“Ingen återkoppling vid avbeställning”

“Försäljningstaktiken är vilseledande och lurig”

“Överprissättning och påtryckning för att köpa produkten”

“Fungerar inte”

“Oseriöst företag”

👍 0   👎 8

Maxulin har en bristfällig kommunikation med dålig kundtjänst och ingen återkoppling på problem (57%). Det tar lång tid att få svar då en kund blir uppringd först efter tre dagar (43%). Företaget ger också felaktig information om lagstadgad ångerrätt och använder oetiska försäljningstekniker (71%). Det finns också brister i kommunikationen gällande erbjudanden med otillräcklig information (29%). Sammantaget ger detta intrycket av ett oseriöst företag som inte fungerar som det ska (86%).

Returpolicy

“Inte informerade om ångerrätt”

“Kundtjänst svarar snabbt och uppsägning av abonnemang möjligt”

“Oseriöst företag”

👍 0   👎 2

Maxulins returpolicy är kontroversiell med tanke på att de ljuger om lagstadgad ångerrätt, vilket kan försvåra för kunder att returnera produkter. Det är också känt att det är svårt att avsluta abonnemang och returnera produkter till företaget. Deras returpolicy får ett lågt betyg på endast 20% positiv feedback och 80% negativ feedback. Det är tydligt att Maxulin behöver förbättra sin returpolicy för att öka kundnöjdheten.


Om Maxulin

Maxulin är ett företag som grundades år 1998 och är ledande inom försäljning av hälsoprodukter i Skandinavien. De säljer kosttillskott som är speciellt framtaget för män, vilket kan ge mer energi och kraft samt ökad lust. Genom att beställa via deras hemsida kan kunder få hem sina produkter inom 10 dagar och har en 14-dagars returrätt. Kundtjänsten kan kontaktas via e-post eller telefon. Maxulin är del av ett nätverk av företag inom samma bransch och har varit verksamt i över 15 år.


Kontaktinformation

🌐 www.maxulin.seKategorier

Diet & Hälsa | Vitaminer och Kosttillskott | Fitness