ViaConto

Alla recensioner

ViaConto

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Direkto

Direkto

0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Nätlån

Nätlån

0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Vivus

Vivus

0 recensioner

Vivus är låneförmedlarna som erbjuder både vänlig och professionell kundservice och du får lånebesked genast...

Logo Ferratum

Ferratum

0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

ViaConto

Många av oss kommer någon gång att hamna ta ett lån, det kan handla om ett större lån som man ska använda för att köpa ett hus eller en tomt, men det kan även handla om mindre snabb och smslån eftersom man inte har tillräckligt för att betala tillbaka en räkning. Det finns många olika orsaker till att man kanske behöver ta ett snabblån eller sms lån, men oberoende vad orsakerna än må vara så finns det hjälp att få. Men hur ska man ta sig åt om man vill ta ett snabblån? Eftersom de vanliga bankerna inte kommer att bevilja ett snabblån. Nuförtiden behöver man bara ta sin dator eller mobil, gå in på någon hemsida som erbjuder snabblån och snabbt och enkelt ansöka om ett lån och ha pengarna redan samma kväll. Det finns många företag som erbjuder dessa tjänster, men ett av dessa företag är Via Conto. Hos dem kan man ta ett snabblån på upp till 20 000 kronor, utan några dolda avgifter.

Vem är Via Conto?
Företaget är en del av VIA SMS – gruppen som grundades i Lettland år 2008 och har sedan dess erbjudit kunder mikrokrediter. Via Conto erbjuder sina kunder finansiella tjänster och försöker alltid att uppfylla sina kunders behov och erbjuda dem en användarvänlig tjänst. Företaget försöker alltid att göra sina kunder nöjda och om du har varit kund hos dem men har några förbättringsidéer ska du kontakta dem och beskriva dina idéer. 

Vad erbjuder Via Conto?
Om du är i behovet av att ta ett snabblån hos Via Conto ska du börja med att gå in på deras hemsida och efter det kommer det endast att vara 4 steg innan du får pengarna på kontot. Det första är att du ska välja hur mycket pengar du skulle vilja låna, men kom ihåg att man aldrig ska låna mer pengar än man klarar av att betala tillbaka. Det andra steget är att du ska fylla i ett registreringsformulär och även lite information om dig själv. Det tredje steget är att du ska godkänna hela ansökan genom att identifiera dig med ditt BankID, och det fjärde och sista steget är att det kommer att max 5 minuter för Via Conto att fatta ett beslut och bevilja dig ett lån eller inte. 

För att bli beviljad ett lån hos Via Conto måste man vara folkbokförd i Sverige sedan 2 år tillbaka, man får ej ha skyddad identitet, man måste ha en egen mobiltelefon samt ett eget konto hos en svensk bank och man måste även ha en deklarerad inkomst i Sverige. 

Hur kommer man i kontakt med Via Conto?
Om du undrar över något eller har några frågor om att ta ett snabblån finns det 4 olika sätt att komma i kontakt med företaget. Du kan nå dem via telefon (0757575023), via e-post (info@viaconto.se), via Skype (viaconto.se) eller så kan du chatta med dem inne på deras hemsida under vanliga arbetstider. 

Har du tagit ett snabblån hos Via Conto? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget.