SevenDay

Alla recensioner

SevenDay

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Direkto

Direkto

0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Nätlån

Nätlån

0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Vivus

Vivus

0 recensioner

Vivus är låneförmedlarna som erbjuder både vänlig och professionell kundservice och du får lånebesked genast...

Logo Ferratum

Ferratum

0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

SevenDay

Att ansöka om ett lån är man aldrig ensam om, de flesta personer kommer någon gång under sitt liv att ta ett lån. Det finns många olika orsaker till varför man kanske ansöker om ett lån, man vill kanske ta ett lån för att man ska köpa ett hus eller en tomt, man vill renovera om i sitt nuvarande hem eller så vill man verkligen köpa en ny bil. Oberoende vad orsakerna till att man ansöker om ett lån än må vara så finns det många olika företag som erbjuder lån, det kan handla om privatlån, företagslån, snabblån eller smslån. Ett företag som erbjuder privatlån är SevenDay, hos dem kan man ansöka om ett lån mellan 100 000 kr upp till 500 000 kr med en återbetalningstid på upp till 12 år. 

Vad är SevenDay?
Företaget hör till BNP Pariblas koncern som i dagsläget har en verksamhet i över 30 länder med över 19 500 medarbetare. Sedan att BNP startade sin verksamhet har de hjälpt över 27 miljoner kunder och BNP norden är verksam i Norge, Danmark och Sverige. SevenDay startades för att erbjuda kunder både attraktiva och enkla lån, eftersom de förstår att man redan har tillräckligt mycket att tänka på om man är i behovet av ett lån. Företaget tänker på sina kunder och de uppmanar därför till att man om man ska låna pengar ska man veta om att man kommer kunna betala tillbaka lånet, inte annars. 

Vad erbjuder SevenDay?
Om man är i behovet av att ta ett lån och vill göra det via SevenDay ska man börja med att gå in på deras hemsida för att fylla i en ansökan. Innan man ansöker om ett lån hos företaget kan man även räkna ut hur mycket ens månadskostnad skulle bli, så att man kan ha det i baktanke då man ansöker om ett lån. Hos SevenDay kan man låna pengar helt utan någon säkerhet, och man kan även lösa lånet nät man vill om man får möjligheten till det. Själva låneprocessen hos SevenDay består av 3 olika steg och det första är att man ska fylla i sin ansökan där man även måste godkänna att en kreditupplysning kommer att tas. Det andra steget är att man kommer att få ett besked genast på skärmen om man blivit beviljad ett lån eller inte, och om man blivit beviljad ska man signera skuldebrevet genom att använda BankID. Det tredje steget är att pengarna kommer att betalas ut till ditt bankkonto, detta sker vanligtvis några bankdagar efter godkänt lån. 

Hur kan man komma i kontakt med SevenDay?
Om man undrar över något kan man alltid läsa all information som finns inne på företagets hemsida innan man kontaktar dem. Men om man vill kontakta SevenDay kan man antingen göra det via telefon eller via e-post, man kan även besöka deras fysiska kontor om man känner för det. Om du har några synpunkter eller förbättringsidéer till företaget kan du även kontakta dem, det ska göras via ett formulär. 

Har du tagit ett lån hos SevenDay? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension