OmdömesStälle

  Recensioner SevenDay

  Att ansöka om ett lån är man aldrig ensam om, de flesta personer kommer någon gång under sitt liv att ta ett lån. Det finns många olika orsaker till varför man kanske ansöker om ett lån, man vill kanske ta ett lån för att man ska köpa ett hus eller en tomt, man vill renovera om i sitt nuvarande hem eller så vill man verkligen köpa en ny bil. Oberoende vad orsakerna till att man ansöker om ett lån än må vara så finns det många olika företag som erbjuder lån, det kan handla om privatlån, företagslån, snabblån eller smslån. Ett företag som erbjuder privatlån är SevenDay, hos dem kan man ansöka om ett lån mellan 100 000 kr upp till 500 000 kr med en återbetalningstid på upp till 12 år.

  Vad är SevenDay?

  Företaget hör till BNP Pariblas koncern som i dagsläget har en verksamhet i över 30 länder med över 19 500 medarbetare. Sedan att BNP startade sin verksamhet har de hjälpt över 27 miljoner kunder och BNP norden är verksam i Norge, Danmark och Sverige. SevenDay startades för att erbjuda kunder både attraktiva och enkla lån, eftersom de förstår att man redan har tillräckligt mycket att tänka på om man är i behovet av ett lån. Företaget tänker på sina kunder och de uppmanar därför till att man om man ska låna pengar ska man veta om att man kommer kunna betala tillbaka lånet, inte annars.

  Lån, räntor och amorteringar.

  Vad erbjuder SevenDay?

  Om man är i behovet av att ta ett lån och vill göra det via SevenDay ska man börja med att gå in på deras hemsida för att fylla i en ansökan. Innan man ansöker om ett lån hos företaget kan man även räkna ut hur mycket ens månadskostnad skulle bli, så att man kan ha det i baktanke då man ansöker om ett lån. Hos SevenDay kan man låna pengar helt utan någon säkerhet, och man kan även lösa lånet nät man vill om man får möjligheten till det. Själva låneprocessen hos SevenDay består av 3 olika steg och det första är att man ska fylla i sin ansökan där man även måste godkänna att en kreditupplysning kommer att tas. Det andra steget är att man kommer att få ett besked genast på skärmen om man blivit beviljad ett lån eller inte, och om man blivit beviljad ska man signera skuldebrevet genom att använda BankID. Det tredje steget är att pengarna kommer att betalas ut till ditt bankkonto, detta sker vanligtvis några bankdagar efter godkänt lån.

  Hur kan man komma i kontakt med SevenDay?

  Om man undrar över något kan man alltid läsa all information som finns inne på företagets hemsida innan man kontaktar dem. Men om man vill kontakta SevenDay kan man antingen göra det via telefon eller via e-post, man kan även besöka deras fysiska kontor om man känner för det. Om du har några synpunkter eller förbättringsidéer till företaget kan du även kontakta dem, det ska göras via ett formulär.

  Har du tagit ett lån hos SevenDay? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension.

  SevenDay
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om SevenDay

  Din recension

  FAQ

  Är SevenDay ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om SevenDay. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder SevenDay?

  SevenDay är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lånkategorin, mer specifikt inom Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till SevenDays webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.