Svea Ekonomi

Alla recensioner

Svea Ekonomi

14% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

Åke L
Fick en faktura med administrationsavgift, påminnelseavgift och förseningsavgift. Jag hade inte heller fått pappersfakturan innan! Blev förbannad och betalade hela skulden för att slippa hålla på ...Läs vidare
A
Ann-Chriatin
Går inte få en e-faktura, istället måste jag få en pappersfaktura ( som jag inte vill ha)varje månad och betala för en adm avgift varje gång Ibland kommer ingen faktura och då får jag inkassokra...Läs vidare
A
Anonym
Det är viktigt att ingen köper via ett företag som arbetar med Svea Ekonomi. Det stämmer det alla säger. Hade inte läst recensionerna innan jag handlade tyvärr. Jag fick aldrig min faktura, som...Läs vidare
J
Johan
Ljuger och bedrar. Läs vidare
C
Christian Calvert
Ett riktigt skit företag tyvärr. Utger sig för att vara seriösa men hela betalningsförlopp etc är uttänkt att vara förvillande så att påminnelseavgift kan tas ut. Sista gången jag nånsin använde de...Läs vidare

Alla recensioner (7)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Säng på avbetalning

  Fick en faktura med administrationsavgift, påminnelseavgift och förseningsavgift. Jag hade inte heller fått pappersfakturan innan!
  Blev förbannad och betalade hela skulden för att slippa hålla på med det här bolaget. Som de andra på tråden kommer jag inte köpa av företag som använder Svea.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  dammsugare

  Går inte få en e-faktura, istället måste jag få en pappersfaktura ( som jag inte vill ha)varje månad och betala för en adm avgift varje gång Ibland kommer ingen faktura och då får jag inkassokrav och påminnelseavgift månaden där på, jag betalar alltid mina fakturor i tid så det är så störande, riktigt skitföretag, kommer aldrig mer anlita dom


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Fick ingen faktura

  Det är viktigt att ingen köper via ett företag som arbetar med Svea Ekonomi. Det stämmer det alla säger. Hade inte läst recensionerna innan jag handlade tyvärr.

  Jag fick aldrig min faktura, som skulle ha skickats ut i samband med att beställningen skickades (Som jag är van vid att det gör med alla andra företag). Sen gick jag in och läste på recensionerna och ser att flera säger precis samma sak så jag tar kontakt direkt med företaget och frågar varför jag ej fått en faktura. Den har inte skickats ut ÄNNU, och den har inte skickats för att beställningen jag gjorde skickades på en lördag. Känns verkligen som total bullshit rent ut sagt. I stället fick jag en fakturakopia direkt från henne på telefon och jag betalade den direkt. Tur som bara den att jag agerade fort och insåg att jag ej fått nån faktura, annars hade jag varit i samma sits som alla andra.......


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Bedrövligt blufföretag

  Ljuger och bedrar.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Blek kopia av Klarna

  Ett riktigt skit företag tyvärr. Utger sig för att vara seriösa men hela betalningsförlopp etc är uttänkt att vara förvillande så att påminnelseavgift kan tas ut. Sista gången jag nånsin använde deras tjänst.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Svea Bluff & Båg Inkasso

  Förtjänar inte ens en stjärna i betyg. Girigare och icke kundvänliga företag finns inte. Min sambo missade att betala en faktura med förfallodatum den 3/12/2020. Den 15/12 får hon en påminnelse i brevlådan daterad den 8/12. Hon betalar fakturan + påminnelseavgift (60 kr) samma dag. De går sedan TVÅ (!!!) dagar innan ett inkassokrav skickas ut om 180 kr. Vi ringer upp deras vidriga kundservice och förklarar att under rådande omständigheter (jul / covid-19) att det är en extremt långsam postgång men får inget gehör överhuvudtaget. De visar ingen som helst förståelse (aldrig varit sen med betalning när man använt sig av Svea eller betalningsanmärkningar) och detta var sista gången vi använde oss av dem. Vi kommer från denna dag gladeligen bojkotta företag som använder sig av Svea Inkasso och se efter andra alternativ istället. Jag hoppas innerligt att KO (Konsumentverket) som har Svea uppe i domstol får en vinnande dom och att Svea snart är ett minne blott. Riktigt sk*tföretag som det stinker lång väg ifrån. Aldrig mer Svea Inkasso! Parasiter.

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Sent utskickade fakturor

  Enligt mina erfarenheter av bolaget,verkar det som de har satt i system att ta in påminnelse och inkasso avgifter genom att vara väldigt sena, eller inte alls skicka ut fakturor. Vilket har hänt mig varenda gång jag e handlat genom bolaget.

  då förstår jag att jag inte får svar från Svea Ekonomi ang en faktura de skickat ut påminnelse om men som jag betalt. Snart får jag väl en ny påminnelse med plus igen... de behöver tydligen inga kunder... så många dåliga företag det finns

  Jag fick inte fakturan men fick påminnelse avgiften 60 kr. som förseningsavgift. Jag kommer aldrig att handla från bolag som jobbar med Svea !

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?


Andra personer tittade också på

Logo Direkto

Direkto

0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Nätlån

Nätlån

0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Ferratum

Ferratum

0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

Logo Krea

Krea

0 recensioner

Jämföra lån – Recension om KreaOm företget Krea Företaget Krea grundades under 2018 och består av ett team m...

Svea Ekonomi

Om Svea Ekonomi
Svea Ekonomi är ett svenskt företag som utför administrativa och finansiella tjänster. Företaget grundades 1981 och har verksamhet i Sverige, Danmark, Estland, Finland, Nederländerna, Tyskland, Norge och Schweiz. Företaget har 30 års erfarenhet och de gör ett naturligt val för många företagare när de behöver finansiell hjälp. Runt om i Europa har företaget över 2 000 anställda som jobbar som allt från lånespecialister och rådgivare till designers och utvecklare. Företagets vision är att de ska vara en ledande finansiell aktör i Europa och affärsidén är att de ska erbjuda personlig och professionell service och med det även erbjuda effektiva och anpassade lösningar för marknaden. Svea Ekonomi har tre ledord, vilka är: Engagemang, Kompetens och Handlingskraft. De skapar personliga relationer tack vare att de är lyhörda, de delar med sig av sin kompetens, innovation och kunskap och lovar sina kunder att de får en hög kvalitet i företagets tjänster och till sist agerar företaget konsekvent och är alltid flexibla. 

Vad erbjuder Svea Ekonomi?
Svea Ekonomi erbjuder tjänster så som krediter, företagslån, factoring, fakturaservice, fakturaköp, inkasso och kreditinformation med de erbjuder även sina smarta betallösningar för e-handel, butik och mobil. För privatpersoner erbjuds även lån och sparande. På företaget hemsida kan du även läsa intressant artiklar och få tips som gäller din privatekonomi. 

Svea Ekonomi erbjuder sina kunder lån för alla behov, alla är välkomna att ansöka om ett lån hos dem. Du kan låna från 10 000kr upp till 400 000kr, har du en betalningsanmärkning ska du inte vara orolig för hos Svea Ekonomi är du ändå välkommen att ta ett lån. Hos företaget kan du även spara pengar, du kan göra det tryggt eftersom de erbjuder en fast ränta. Du kan smidigt öppna ett sparkonto och börja spara pengar redan idag, det är ett säkert alternativ och för att se hur mycket du har sparat kan di enkelt logga in på ”mina sidor” via hemsidan. Pengarna på sparkontot är inte låsta utan du kan logga in på hemsidan och ta ut pengar om det behövs. Det ända kravet för att få börja spara pengar är att du fyllt 18 år. Känner du att du sitter fast i en skuldfälla, då kan Svea hjälpa dig ut från den onda cirkeln. Du kan ansöka om att få hjälp av företaget skuldhjälp som privatperson. 

Klagomålshantering hos Svea Ekonomi
Företaget tar klagomål på största allvar eftersom de vill att alla kunder ska vara nöjda med deras tjänster. Har du ett klagomål ska du vända dig till din handläggare och kan ärendet inte åtgärdas genast kommer det överlämnas till en ansvarig chef för bedömning. Du har rätt att senast inom 14 dagar få besked om företagets bedömning och ett beslut i ärendet. 

Har du några andra frågor som inte gäller ett klagomål kan du kontakta företaget på telefon eller via mejl, de vill gärna att du frågar om du undrar över något. 

Vad tycker du om Svea Ekonomi?
Har du lånat pengar eller sparat pengar hos Svea Ekonomi, fungerade det bra? Skriv en egen recension och berätta dina synpunkter om företaget.