Lendo Omdöme: Läs & dela recensioner i Sverige

Alla recensioner

Lendo

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

A
Alfred Svensson
Jag nyligen använde Lendo för att jämföra lån från olika långivare och jag var mycket nöjd med min erfarenhet. Ansökningsprocessen var enkel, bekväm och helt gratis vilket gjorde hela processen så ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Låneförmedlaren Lendos Tjänster

  Jag nyligen använde Lendo för att jämföra lån från olika långivare och jag var mycket nöjd med min erfarenhet. Ansökningsprocessen var enkel, bekväm och helt gratis vilket gjorde hela processen så mycket lättare. En sak som stack ut för mig var att endast en kreditupplysning krävdes via UC även om jag ansökte till flera olika banker. Dessutom kunde jag ansöka om ett lån på upp till 600 000 kronor vilket var mer än tillräckligt för mina behov. Det bästa av allt är att Lendo faktiskt hjälpte mig spara pengar genom att erbjuda lån med låg ränta från upp till 40 olika långivare. Jag hade inte ens tänkt på det innan, men tack vare deras tjänst sparade jag tusentals kronor i slutändan. Sammanfattningsvis skulle jag starkt rekommendera Lendo för någon som letar efter ett lån. Det är en betrodd plattform som gör det enkelt och smidigt att jämföra erbjudanden från massor av banker samtidigt.


Andra personer tittade också på

Logo Moank

Moank

1 recensioner

Vill du köpa en ny bil? Betala av lånet på bostaden? Åka på en drömresa? Eller kanske något helt annat som ...

Logo Enklare

Enklare

1 recensioner

Lån, lån, lån ja, det är något som väldigt många personer hör och tänker mycket på. Vissa k...

Logo Matchbanker

Matchbanker

1 recensioner

När man har bestämt sig för att ansöka om ett lån så kan det kännas väldigt tomt och jobbigt, för ma...

Logo Arcadia Finans

Arcadia Finans

1 recensioner

Känner du att du skulle behöva ta ett lån? Har du aldrig hittat ett lån som passar för just dig? Om du precis svarade &r...