Santander

Alla recensioner

Santander

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Compricer

Compricer

3 recensioner

Vill du ha hjälp med att spara pengar på elavtal, försäkringar, lån eller sparkonton? Då har du kommit till rä...

Logo Komplett Bank

Komplett Bank

3 recensioner

Flexibilitet när du behöver det – Recension om Komplett BankOm Komplettbank Komplett är en norsk koncern, som huvudsakligen s...

Logo Autoexperten

Autoexperten

1 recensioner

För du ska hålla din bil rullande behöver den regelbunden service och repareras lite då och då. Då är Autoex...

Logo Rentalcars.com

Rentalcars.com

4 recensioner

Om Rentalcars Hela idén bakom företaget Rentalcars var att göra biluthyrning bättre. År 2004 började hela fö...

Santander

En nordisk bank med spanska rötter – recension om Santander Consumer

Om Santander
Banco Santander är en spansk bank som grundades i Santander, Spanien. Banken är känd i hela Europa, i Nord och Syd Amerika och nyligen även i Afrika, år 2017 blev banken utsedd till Europas femte största bank och är även den största banken i Spanien. Santander Consumer bank hör till den stora koncernen Banco Santandersom har över 200 000 anställda och 144 miljoner kunder i 45 olika länder. 

Santander Consumer Bank är övertygade om att röra på sig ger hälsoeffekter som är betydande för hela vårt samhälle och att idrott förenar många människor. Banken arbetar aktivt med olika initiativ som gör det möjligt för alla människor att idrotta och röra på sig på sitt sätt, med sina egna unika villkor och förutsättningar. Eftersom banken har just dessa tankar angående idrott så startade de en insamling av begagnad sport- och fritidsutrustning under Manchester United Soccer School, insamlingarna var till förmån för fritidsbanken. Idén var att låna ut utrustningen kostnadsfritt i upp till två veckor till en som helst, en idé som banken fortfarande tycker är värd att förverkliga.

Vad erbjuder Santander Consumer för produkter och tjänster?
Hos banken kan du låna pengar, skaffa ett betal och kreditkort eller öppna ett sparkonto, till både små och stora idéer. Du kan snabbt och enkelt öppna ett sparkonto genom att fylla i dina uppgifter och sedan enkelt signera med BankID. Det är gratis att öppna ett sparkonto, du behöver inte betala någon årsavgift och det är gratis att ta ut eller sätta in pengar på ditt sparkonto. Santander har en trygg insättningsgaranti för de pengar du sätter in på ditt sparkonto, vilket innebär att du som satt in pengarna kommer kunna få tillbaka dem även om banken skulle gå i konkurs, ersättningen betalas ut inom en vecka efter beslutet om att garantin skall träda in.

Via Santander kan du även låna pengar, du kan ta ett billån, fritidslån, privatlån, samlingslån eller privatleasa en bil. Är du intresserad att låna pengar för att förverkliga en ide eller köpa något du länge velat ha kan du enkelt göra det hos Santander, du kan göra en snabb ansökan med BankID, du har två veckors ångerrätt att tänka på saken och du kan skjuta upp betalningen och ta två betalfria månader. Det finns inga dolda avgifter på lånen och du får den bästa möjliga räntan med hänsyn till dig. Du kan själv bestämma återbetalningstiden på ditt lån, allt från 1 år upp till 12 år, du kan när som helst extra amortera på ditt lån för att lösa lånet snabbare.

Hur hanteras klagomål hos Santander Consumer
Santander tycker det är väldigt viktigt att kunderna är nöjda med deras tjänster, skulle du vara missnöjd över något och vill kontakta banken kan du logga in på internetbanken och skicka ett meddelande åt dem eller så kan du ringa kundservicen på telefon.

Vad tycker du om Santander
Dela väldigt gärna med dig om dina tankar och erfarenheter kring denna bank.