OmdömesStälle

  Recensioner Santander

  En nordisk bank med spanska rötter – recension om Santander Consumer

  Om Santander

  Banco Santander är en spansk bank som grundades i Santander, Spanien. Banken är känd i hela Europa, i Nord och Syd Amerika och nyligen även i Afrika, år 2017 blev banken utsedd till Europas femte största bank och är även den största banken i Spanien. Santander Consumer bank hör till den stora koncernen Banco Santandersom har över 200 000 anställda och 144 miljoner kunder i 45 olika länder.

  Santander Consumer Bank är övertygade om att röra på sig ger hälsoeffekter som är betydande för hela vårt samhälle och att idrott förenar många människor. Banken arbetar aktivt med olika initiativ som gör det möjligt för alla människor att idrotta och röra på sig på sitt sätt, med sina egna unika villkor och förutsättningar. Eftersom banken har just dessa tankar angående idrott så startade de en insamling av begagnad sport- och fritidsutrustning under Manchester United Soccer School, insamlingarna var till förmån för fritidsbanken. Idén var att låna ut utrustningen kostnadsfritt i upp till två veckor till en som helst, en idé som banken fortfarande tycker är värd att förverkliga.

  Info video om Santander Consumer.

  Vad erbjuder Santander Consumer för produkter och tjänster?

  Hos banken kan du låna pengar, skaffa ett betal och kreditkort eller öppna ett sparkonto, till både små och stora idéer. Du kan snabbt och enkelt öppna ett sparkonto genom att fylla i dina uppgifter och sedan enkelt signera med BankID. Det är gratis att öppna ett sparkonto, du behöver inte betala någon årsavgift och det är gratis att ta ut eller sätta in pengar på ditt sparkonto. Santander har en trygg insättningsgaranti för de pengar du sätter in på ditt sparkonto, vilket innebär att du som satt in pengarna kommer kunna få tillbaka dem även om banken skulle gå i konkurs, ersättningen betalas ut inom en vecka efter beslutet om att garantin skall träda in.

  Via Santander kan du även låna pengar, du kan ta ett billån, fritidslån, privatlån, samlingslån eller privatleasa en bil. Är du intresserad att låna pengar för att förverkliga en ide eller köpa något du länge velat ha kan du enkelt göra det hos Santander, du kan göra en snabb ansökan med BankID, du har två veckors ångerrätt att tänka på saken och du kan skjuta upp betalningen och ta två betalfria månader. Det finns inga dolda avgifter på lånen och du får den bästa möjliga räntan med hänsyn till dig. Du kan själv bestämma återbetalningstiden på ditt lån, allt från 1 år upp till 12 år, du kan när som helst extra amortera på ditt lån för att lösa lånet snabbare.

  Hur hanteras klagomål hos Santander Consumer

  Santander tycker det är väldigt viktigt att kunderna är nöjda med deras tjänster, skulle du vara missnöjd över något och vill kontakta banken kan du logga in på internetbanken och skicka ett meddelande åt dem eller så kan du ringa kundservicen på telefon.

  Vad tycker du om Santander

  Dela väldigt gärna med dig om dina tankar och erfarenheter kring denna bank.

  Santander
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Santander

  Din recension

  FAQ

  Är Santander ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Santander. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Santander?

  Santander är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lånkategorin, mer specifikt inom Billeasing, Bostadslån, Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Santanders webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.