Moank

Alla recensioner

Moank

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Direkto

Direkto

0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Nätlån

Nätlån

0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Ferratum

Ferratum

0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

Logo Krea

Krea

0 recensioner

Jämföra lån – Recension om KreaOm företget Krea Företaget Krea grundades under 2018 och består av ett team m...

Moank

Vill du köpa en ny bil? Betala av lånet på bostaden? Åka på en drömresa? Eller kanske något helt annat som du verkligen vill men inte riktigt har kapitalet. Känn dig inte hopplös, det finns nämligen en lösning på dina problem, Moank. Här får du låna upp till 600 000 kronor med en avbetalnings tid på max 12 år med rörlig ränta från 3,75% till 18,95%.

Information om företaget
Moank är en svensk långivare som med innovation och ny teknik erbjuder lån till väldigt bra villkor. Moank anpassar alltid sina lån efter kunden för du ska kunna få den bästa räntan och de bästa villkoren. Dem försöker alltid hitta nya lösningar som inte finns på marknaden för att dem alltid ska kunna förbättra sig och ligga steget före deras konkurrenter. Moank har som mål att göra det lätt att förstå ekonomi så processen kan bli så smidig som möjlig. Moank är även en del av CMI Group som är ett investmentbolag som äger och utvecklar små- och medelstora bolag. Dem äger företag inom flera branscher och har sammanlagt över 500 anställda.

Vad erbjuder Moank
Moank erbjuder person anpassade lån eftersom dem vet att allas ekonomiska situationer ser annorlunda ut. Oavsett vad vill göra med pengarna som till exempel sänka månadskostnader på befintliga lån eller delbetalningar, köpa ny bil, eller renovera hemmet så kommer Moank att hjälpa dig. Dem erbjuder även ekonomisk rådgivning så att du kan göra smartare val och snabbt förändra din ekonomiska situation. Dem hjälper till med att lära dig hur du ska skapa en budget, se över dina lån, lära dig om ekonomisk buffert och att odla din kreditvärdighet.

Hos Moank kan du låna från 25 000 kronor till 600 000 kronor med rörliga ränta mellan 3,75% - 18,95%. Att ta ett lån hos Moank kostar 395 kronor i uppläggningsavgift och det kostar 0 kronor i aviavgift. Deras löptider är mellan 1-12 år. För att ta ett lån ansöker du om det enkelt på deras hemsida genom att fylla i dina personuppgifter, ekonomiuppgifter och bankuppgifter, sedan görs en kreditupplysning hos UC och skulle någon information behövas kan Moank ringa till dig för att komplettera. Du får dit besked redan en bankdag efter du har gjort din ansökan. Du kan även få lite ränterabatt om du väljer att betala tillbaka lånet via din arbetsgivare. Då dras räntan och amorteringen på din lön så du själv slipper hålla koll på betalningar.

Tips och kontakt
För att få låna hos Moank måste du ha fyllt 20, vara folkbokförd i Sverige, inte ha någon skuld hos kronofogden de senaste 12 månaderna, inte ha flera än 2 betalningsanmärkningar och en inkomst på minst 150 000 kronor/år. Har du några frågor eller behöver hjälp kan kontakta deras kundtjänst. Kundtjänsten går att nå via epost med ett telefon samtal på vardagar klockan 09:00 – 17:00. Lite tips att tänka på innan du bestämmer dig för att ta ett lån är att aldrig låna mer pengar än du behöver, eftersom det kostar att låna pengar så blir det bara onödiga pengar. Alltid läsa lånevillkoren, där kan det stå viktig information som kan vara till din fördel. Till sist gör en budget, att ha koll på sina utgifter och inkomster underlättar verkligen vardagen och du kommer få mer pengar över till annat.

Lämna gärna en recension om du har varit kund hos Moank tidigare. Alla recensioner är välkomna.