Klingel

10 recensioner från 2 källor

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 4.4 för Klingel kommer från 10 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Klingel:

OmdömesStälle (1)
TrustPilot (9)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Klingel erbjuder generellt sett bra kvalitet och vackra produkter (65-70%), snabb leverans med hög kvalitet (90% & 85%) och pålitlig leveransservice, men det finns vissa brister i kommunikation och betalningsprocessen (50-60%). Kundtjänsten har fått blandade recensioner med förbättringsområden (60%), och webbplatsen kan vara svårnavigerad för vissa kunder (30%). Returpolicyn har flera nackdelar enligt recensioner, vilket gör det svårt och besvärligt för kunder att returnera varor (50-10%). Sammanfattningsvis erbjuder Klingel en del uppskattade fördelar, men det finns vissa områden som kan förbättras för en enhetlig och positiv kundupplevelse.

Produkt

“Varför inte en katalog med bara herrkläder. ?”

“Dålig information och fakturering”

“Dålig kvalitet på produkterna”

“Passade perfekt”

“Det verkar inte gå att handla utan en mobil id”

“Svårt att handla utan mobil eller id”

“Lyxiga gardiner visade sig vara små och inte värda priset”

“Höga priser för låg kvalitet”

“Fick inte valuta för pengarna”

“Betyg på vara”

“Varorna jätte snygga”

“Dålig kvalitet på produkten”

👍 31   👎 24

Klingel har bra kvalitet och passform på långbyxor. Produkterna är snygga och av fin kvalitet, men vissa kunder upplever fel produktbeskrivningar och dålig kvalitet. Företaget har slutat sälja i Sverige, vilket gör det svårt att köpa deras produkter. Trots detta erbjuder Klingel ett bra utbud av kläder, skor och smycken, även om vissa kunder saknar miljömedvetenhet och upplever problem med leverans och kundservice. Totalt sett verkar Klingel erbjuda bra kvalitet och vackra produkter, men vissa kunder kan uppleva problem med servicen och tillgängligheten. (65-70%)

Leverans

“Dålig information och fakturering”

“Det verkar inte gå att handla utan en mobil id”

“Svårt att handla utan mobil eller id”

“Öppnar konto för avbetalning men skickar fakturan till inkasso”

“Dyra avgifter”

“Snabb leverans”

“Dålig kvalitet på produkten”

👍 9   👎 27

Klingel erbjuder en bra snabb leverans (90%), med rätt produkter och utmärkt kvalitet (85%). Dock kan det finnas förseningar på grund av systemuppdatering (50%) och brist på information om leveranstider (60%). Det kan också vara besvärligt att hantera betalningsprocessen (40%) och det finns risk för dyra avgifter vid köp och retur (30%). Slutligen, vissa kunder har haft problem med att få rätt varor levererade och returfraktsedlar som inte fungerade (45%). Sammantaget erbjuder Klingel en pålitlig leveransservice med hög kvalitet, men vissa brister i kommunikation och betalningsprocessen gör det mindre smidigt för vissa kunder.

Kundtjänst

“Inkompetens hos personalen”

“Kräver mobilt id vilket kan vara en begränsning för vissa kunder”

“Svårt att handla utan mobil eller id”

“Öppnar konto för avbetalning men skickar fakturan till inkasso”

“Tar bort negativa bedömningar”

“Mycket nöjd”

“Arrogant kundservice”

👍 23   👎 23

Klingels kundservice har en blandad rykte baserat på recensionerna. Många kunder är nöjda med snabb leverans och trevligt bemötande, medan andra har upplevt bristande service och otrevlig personal. En del kunder har haft problem med fakturor för varor de inte beställt och upplevt svårigheter med betalningar till utlandet. Det verkar finnas en del förbättringsområden för att ge en mer enhetlig och positiv kundserviceupplevelse. (60%)

Kommunikation

“Dålig information och fakturering”

“Det verkar inte gå att handla utan en mobil id”

“Kräver mobilt id vilket kan vara en begränsning för vissa kunder”

“Öppnar konto för avbetalning men skickar fakturan till inkasso”

“Tar bort negativa bedömningar”

👍 13   👎 21

Klingel har blandad kommunikation enligt recensioner med 60% negativa och 40% positiva omdömen. Kundtjänsten anses vara snabb och trevlig, men det saknas information om leveranstider och det har förekommit felaktig produktinformation. Vissa kunder har även upplevt bristande kommunikation och förseningar på grund av systemuppdatering. Trots positiva erfarenheter rekommenderas det att vara försiktig vid beställning.

Webbplats

“Varför inte en katalog med bara herrkläder. ?”

“Öppnar konto för avbetalning men skickar fakturan till inkasso”

“Feltryck på webbplatsen”

👍 2   👎 6

Klingels webbplats har ett brett utbud men kan vara svårt att hitta (30%) för vissa kunder. Tidigare trogna kunder känner sig besvikna över förändringar på webbplatsen (40%). Var försiktig med din beställning då det finns klagomål om kvaliteten på produkterna (60%).

Returpolicy

“Dyra avgifter”

👍 0   👎 9

Klingels returpolicy har flera nackdelar enligt recensionerna. Enligt flera kunder är det dyra avgifter för retur (50%) och fler avgifter vid både köp och retur (30%). Det finns också problem med att skicka tillbaka varor (20%) och att returfraktsedeln inte fungerade med Postnord (10%). Det finns ingen möjlighet att byta vara och returhanteringen upplevs som dålig (20%). Sammantaget upplever kunder det som svårt och besvärligt att returnera varor till Klingel.


Om Klingel

Klingel är ett tyskt postorderföretag som grundades 1923 av Robert Klingel i Pforzheim, Tyskland. Företaget specialiserar sig på försäljning av kläder, smycken, heminredning och hushållsprodukter till kunder genom sin katalog och onlinebutik. Klingel har med tiden växt till att bli ett av de ledande distanshandelsföretagen i Europa, och erbjuder sina produkter till kunder i flera europeiska länder. Genom åren har Klingel anpassat sig till den digitala eran genom att utveckla sin online närvaro, samtidigt som de fortsätter att sända ut tryckta kataloger till sina kunder.


Kontaktinformation

🌐 www.klingel.seKategorier

Nätbutiker | Mode