OmdömesStälle

  Recensioner Ellos

  E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Ellos är ett företag som är verksamma online och de erbjuder sina kunder produkter inom mode, kläder och även inredning.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Ellos? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer information om Ellos

  Ellos är ett företag som grundades och lanserades i Borås i Sverige under 1947 och är i dag en ledande e-handelsaktör för mode, skönhet och hemprodukter i Norden. Företaget säljer produkter från mer än 400 varumärken och de har cirka 1,6 aktiva kunder.

  Afrikas blå lilja eller klockagapantus

  Vad erbjuder Ellos sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika produkter som tex skönhet, hem, dam och herr samt att man kan filtrera för att endast se produkter från speciella märken och varumärken. Om man gör en beställning via hemsidan som är på mer än 499 kr så kommer man inte att behöva betala någon fraktkostnad, i annat fall kommer det att tillkomma en fraktkostnad på 49 kr. Om man vill så kan man även välja expressleverans men den kommer att kosta 69 kr extra. Den vanliga leveranstiden hos Ellos är mellan 2 till 4 vardagar, och alla paket levereras med PostNord.

  Ellos har även ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få information om kommande kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Ellos?

  Inne på företagets hemsida finns de oftast ställda frågorna besvarade, där kan man gå in och läsa om det är så att man har några frågor eller funderingar. Skulle det vara så att man inte hittade svaret på sin fråga eller om man ändå vill nå kundtjänsten så kan man göra det genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem.

  Har du handlat eller har du annars någon erfarenhet av Ellos? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget.


  Ellos.

  Ellos
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  2
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Bedrägeri

  När man beställer en sänggavel så får man betala 495kr i frakt men om man då ångrar och vill returnera varan så får man betala returavgift 195kr och returfrakt på 95kr. Det är sjukt att ett företag kan ta ut 735kr i frakt som man ej kommer få tillbaka.

  Av: Helen eklöv10-04-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen recension om Ellos

  Din recension

  FAQ

  Är Ellos ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Ellos. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Ellos?

  Ellos är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Mode, Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Elloss webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.