Guldfynd

Alla recensioner

Guldfynd

50% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

A
Ahmad
Jag har handlat några gånger från guldfynd i Täby och jag tycker att deras butik är jätte fin, härliga personal med leende även det finns en kille som jobbar där! Han är jätte snäll och ger bra ser...Läs vidare
L
lina
Jag skulle nog inte handla på guldfynd igen. Deras priser på guld är så dyra och om du väljer att sälja vidare så får du bara 10 procent av priset du betalade för. Mina ringar som var vigsel och fö...Läs vidare

Alla recensioner (2)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Bra Service

  Jag har handlat några gånger från guldfynd i Täby och jag tycker att deras butik är jätte fin, härliga personal med leende även det finns en kille som jobbar där! Han är jätte snäll och ger bra service ????????
  Jag är nöjd ????


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  prissättning på ringar

  Jag skulle nog inte handla på guldfynd igen. Deras priser på guld är så dyra och om du väljer att sälja vidare så får du bara 10 procent av priset du betalade för. Mina ringar som var vigsel och förlovningsringar blev slitna snabbt. En ring som jag köpte för 8000 kr får jag 9000 för om jag väljer att sälja. Känner mig lurad. Jag köpte även ett guldhalsband som jag valde sen att lämna tillbaka men då var säljaren arg och undrade varför hela tiden. Jag har rätt att lämna tillbaka om jag har kvitto och fortfarande öppetköp!


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Guldfynd

Om Guldfynd
Guldfynd är en svensk butikskedja som säljer smycken, företaget grundades år 1951. Guldfynd är idag marknadsledande inom smycken och guldsmedsvaror i Sverige. Företaget ingår i koncernen Iduna Ab som sysselsätter ca 1 150 anställda och butiksförsäljningen uppgår till ca 1,3 Mdr. Guldfynd har 118 butiker runt om i Sverige och finns på cirka 60 olika orter samt att de har en webbshop. Guldfynd erbjuder produkter till bra kvalitet och till rätt pris. 

Vad erbjuder Guldfynd?
Hos Guldfynd kan du hitta det mesta inom smyckesväg, halsband, örhängen, bröllops/förlovningsringar och både för herr och dam. Företagets hemsida är lättnavigerad och tydlig att använda, du hittar snabbt och smidigt vad du är ute efter och de nuvarande rabatterna är väldigt tydliga och lätta att ta del av. På hemsida kan du kolla på produkter utgående från varumärken eller andra kategorier. Du kan läsa igenom vad Guldfynd har arbetat med för kampanjer och du kan även kolla in det senast som kommit in hos dem. Guldfynd erbjuder inte bara smycken utan även andra accessoarer och smyckes putsmedel.  Har du slut på idéer men vill hitta ett nytt smycke till dig själv eller till någon du tycker om kan du läsa igenom ”bloggarnas val”. Där kommer det upp vilka kända personer som Guldfynd har samarbetat med och vilka smycken de vill tipsa om.  Är du osäker på vilken storlek du ska ha på tex ringar har Guldfynd en väldigt tydlig guide på hemsidan hur du ska mäta vilken storlek som kommer passa bäst, känner du dig ändå osäker efter att du kollat guide kan du bara gå in i en fysisk Guldfynd affär för att prova olika storlekar. Oavsett vad du handlar hos Guldfynd får du alltid ett års garanti när det gäller tillverknings- och materialfel, dock kommer inte garantin att täcka slitage, skada genom olyckshändelse eller vårdslöst hanterande. 

Oavsett hur mycket du handlar hos Guldfynd tillkommer det alltid en fraktkostnad på 39kr. Om du ska köpa en present till någon och vill ha den inslagen kommer det även att tillkomma 29kr per vara som du vill ha inslagen. Guldfynd erbjuder 30 dagars öppet köp och om du köpt varan kontant kan du välja om du vill ha tillbaka pengarna eller välja en ny vara. Om du har köpt varan med bankkort eller med ett presentkort kommer återbetalningen att ske på samma sätt som vid köpet. 

Ta kontakt med Guldfynd?
Om du märker något fel på en ny vara du just köpt ska du genast kontakta någon utav Guldfynds butiker och berätta vad som är fel. Spara alltid kvittot på ditt köp eftersom det kommer att behövas om du ska göra en reklamation senare. Om du har några frågor om något kan du alltid kontakta Guldfynd antingen via mejl eller på telefon, har du vägarna förbi kan du även gå in i någon utav deras affärer för att ställa din fråga. 

Har du handlat på Guldfynd?
Har du handlat något via Guldfynd? Berätta då om företaget och hur nöjd du var i en egen recension