iHerb

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för iHerb kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för iHerb:

OmdömesStälle (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. iHerb erbjuder bra kampanjer med rabattkoder och har bra priser på kosttillskott, kosmetika och naturlig mat. Kunder är generellt nöjda och leveransen erbjuder ofta gratis frakt. Det finns en lång erfarenhet inom branschen och kundsupporten upplevs som utmärkt. Nackdelar inkluderar ett överväldigande utbud och vissa produkter kan vara lite dyrare än hos konkurrenter. (85%)

Produkt

“Bra kampanjer varje vecka med rabattkoder.”

“Bra priser på kosttillskott, kosmetika och naturlig mat.”

👍 3   👎 0

iHerb erbjuder bra kampanjer varje vecka med rabattkoder (100%), bra priser på kosttillskott, kosmetika och naturlig mat (100%), samt har nöjda kunder (100%). En nackdel kan vara att utbudet kan vara överväldigande och svårt att navigera (30%).

Leverans

“Gratis leverans erbjuds ofta.”

👍 1   👎 0

iHerbs leverans erbjuder ofta gratis frakt, vilket är ett stort plus för kunder som vill spara pengar på leveranskostnader (80%). Dock kan leveranstiderna vara långa och vissa kunder har upplevt förseningar i frakten (20%). Totalt sett är iHerbs leveransservice prisvärd och bekväm för kunder som inte har bråttom med sina beställningar.

Kundtjänst

“Lång erfarenhet av att beställa från företaget.”

👍 3   👎 0

iHerb har lång erfarenhet inom branschen (100%) och kunder är väldigt nöjda med deras produkter (100%). Kundsupporten upplevs också som utmärkt (100%). En nackdel kan vara att vissa produkter kan vara lite dyrare än hos konkurrenter (75%).

Kommunikation

“Bra kampanjer varje vecka med rabattkoder.”

👍 3   👎 0

iHerb har bra kampanjer varje vecka med rabattkoder, vilket uppskattas av många kunder. Kundsupporten är också bra och hjälpsam, vilket ger en positiv kundupplevelse. (100%)

Webbplats

“Lång erfarenhet av att beställa från företaget.”

👍 1   👎 0

iHerbs hemsida har en lång erfarenhet av att beställa från företaget (85%), vilket ger förtroende för pålitlig service. Många produkter att välja mellan men kan vara överväldigande (70%). Enkelt att navigera på webbplatsen och hitta det man söker (90%). Snabba leveranstider och pålitlig kundservice (95%).


Om iHerb

iHerb är en amerikansk onlinebutik som specialiserar sig på hälsoprodukter, inklusive kosttillskott, naturliga livsmedel, skönhetsprodukter och mer. Företaget grundades 1996, och dess syfte är att erbjuda ett brett utbud av naturliga produkter till konsumenter världen över. iHerb skiljer sig genom sitt engagemang för att erbjuda högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser samt dess globala fraktverksamhet, vilket gör det möjligt för kunder från olika delar av världen att få tillgång till hälsosamma produkter på ett bekvämt sätt.


Kontaktinformation

🌐 se.iherb.comKategorier

Diet & Hälsa | Kostråd | Vitaminer och Kosttillskott | Fitness