Bulk Powders

120 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7.4 för Bulk Powders kommer från 120 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Bulk Powders:

TrustPilot (120)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. 1. Bra kvalitet på produkterna och bra priser, snabb leverans men vissa problem med kundtjänsten. (80%) 2. Stort utbud av produkter med hög kvalitet, snabb leverans och konkurrenskraftiga priser. Bra service men vissa problem med förpackningen. (75%) 3. Nöjd med produkterna och priser men lång leveranstid och problem med kundtjänsten. (60%) Baserat på ovanstående recensioner har Bulk Powders högkvalitativa produkter till bra priser med snabb leverans, vilket är ett stort plus för många kunder (78%). Dock finns det vissa problem med kundtjänsten och förpackningen som kan förbättras för att öka kundnöjdheten (68%). Sammantaget är Bulk Powders ett pålitligt företag för kosttillskott med potential att förbättra vissa områden.


Om Bulk Powders

Bulk Powders, nu omdöpt till Bulk™, är ett brittiskt företag som specialiserar sig på tillverkning och onlineförsäljning av kosttillskott och näringsprodukter för personer som tränar eller vill förbättra sin hälsa. Företaget grundades år 2005 och har sedan dess växt till att bli en av Europas ledande aktörer på marknaden för kosttillskott. Bulk™ erbjuder ett brett utbud av produkter, inklusive proteinpulver, vitaminer, mineraler, och hälsosamma snacks, riktade mot konsumenter som söker högkvalitativa näringsprodukter till konkurrenskraftiga priser.


Kontaktinformation

🌐 www.bulkpowders.seKategorier

Diet & Hälsa | Kostråd | Vitaminer och Kosttillskott | Fitness