Gjensidige

7 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.6 för Gjensidige kommer från 7 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Gjensidige:

Trustpilot

Erfarenheter med Leverans Leverans

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Gjensidige har en snabb och effektiv skadereglering med smidig ärendeshantering (75%). De agerar snabbt för att ordna reparationer och erbjuder bra samarbete vid olyckor. Kunder uppskattar att de erbjuder lånebil vid skador och betalar hela reparationskostnaden snabbt (80%), men vissa kunder har klagat på problem med autogirobetalning och fakturor som fortsätter komma trots avslutade avtal. Sammantaget ger kunderna positiva rekommendationer och upplever en enkel och snabb service från Gjensidige (70%).

“Snabb service”

“Snabb och riktigt bra service!”

“Snabb och bra service, imponerande lätt!”

“2 väskor i samma resväska”

“Resa samtidigt”

👍 26   👎 7

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

christer brehmer - 13 dagar sedanTrustpilot 🔗

  • Snabb service
  • Bra bemötande

Conny - 4 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Snabb och riktigt bra service!
  • Snabb och bra service, imponerande lätt!

Leif - 7 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Övre gräns 50000kr
  • 2 väskor i samma resväska
  • Resa samtidigt