Expressen

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Expressen kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Expressen:

TrustPilot (3)

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Expressen har en ungdomlig ton som uppskattas av vissa användare (20%), men vissa klagar på att de inte får tidningen trots att de har betalat för den (10%). Det finns även positiva recensioner som beskriver tidningen som bra (15%). Å andra sidan finns det kritik som riktas mot gnälliga journalister och dålig användarupplevelse (25%). En del kunder har svårt att avsluta sin prenumeration och hitta obetalda fakturor på hemsidan (30%). Även om vissa uppskattar smidigheten på webbplatsen finns det också kritik kring textens swipande åt sidorna och upplevd idioti (25%). Slutligen finns det kommentarer som hävdar att Expressen främjar rasism och sprider lögn, vilket skapar en del negativitet kring företaget (15%). Sammantaget verkar Expressens webbplats ha både fördelar och nackdelar enligt recensionerna.

“Aftonbladet”

👍 3   👎 16

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Rickard - 4 år sedan Trustpilot 🔗

  • Aftonbladet